Εναρμονισμένο με τις ανάγκες της εποχής και την στροφή των αγοραστών αυτοκινήτων προς μικρότερα μοντέλα, το Peugeot 107 επιστρέφει στο προσκήνιο της ελληνικής αγοράς με ανανεωμένη εμφάνιση, νεανικά χρώματα και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Με μήκος 3,43 μέτρα και κύκλο στροφής 9,46 μέτρα, το 107 διατηρεί την ευελιξία που το καθιέρωσε ανάμεσα στις δημοφιλέστερες αστικές προτάσεις κίνησης αποκλειστικά με τον κινητήρα των 1.000 κ.εκ. απόδοσης 68 ίππων.

Το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων είτε με το αυτόματο 2-Tronic, σε τρία εξοπλιστικά επίπεδα – Αccess, Access Pack και Active.

Η έκδοση Access διαθέτει μεταξύ άλλων, αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, ABS, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης και ράδιο CD με 2 ηχεία.

Η έκδοση Access Pack περιλαμβάνει επιπλέον κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ράδιο CD με 4 ηχεία ενώ η έκδοση Active διαθέτει επιπλέον της Access Pack, πλευρικούς αερόσακους, προβολείς ομίχλης, στροφόμετρο και διαιρούμενο πίσω κάθισμα.

Το 107 διατίθεται με τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα, απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας καθώς εκλύει 99 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο και επωφελείται από την δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης από δύο σε πέντε χρόνια έναντι 105 ευρώ.

Οι τιμές πώλησης των διαθέσιμων εκδόσεων διαμορφώνονται ως εξής:

Τρίθυρο αμάξωμα:

Access : 9.740 ευρώ

Access Pack : 10.440 ευρώ

Active : 10.840 ευρώ

Active 2-Tronic : 11.740 ευρώ

Πεντάθυρο αμάξωμα:

Access : 10.090 ευρώ

Access Pack : 10.790 ευρώ

Active : 11.190 ευρώ

Active 2-Tronic : 12.090 ευρώ

Στις προαναφερόμενες τιμές πώλησης δεν περιλαμβάνεται η παρεχόμενη έκπτωση των 850 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ενώ το όφελος για όσους χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα της απόσυρσης κυμαίνεται ενδεικτικά από 600 έως 800 ευρώ.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει εκείνο που προϋποθέτει 0% προκαταβολή, πρώτη δόση μετά από ένα μήνα και αποπληρωμή σε 60 δόσεις.