Το ποσό των 84.000 ευρώ διέθεσε για την ενίσχυση των οκτώ Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν στην Ελλάδα από τα Παιδικά Χωριά SOS, η εταιρεία Vodafone από αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της. Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποστήριξης που προσφέρει η εταιρεία τα τέσσερα τελευταία χρόνια στα οκτώ Κέντρα, που καλύπτουν βασικές ανάγκες 1.815 οικογενειών σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Κομοτηνή και Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα, για κάθε αγορά αξεσουάρ, smartphone και tablet μέσω των καταστημάτων, καθώς και του Vodafone e-shop που πραγματοποιήθηκε από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, η εταιρεία προσέφερε 1 ευρώ από τα έσοδά της, συγκεντρώνοντας συνολικά 84.000 ευρώ για την στήριξη του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.
«Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Vodafone στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS για την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της ελληνικής κοινωνίας. Για άλλη μια χρονιά εφέτος, η ανταπόκριση των πελατών μας ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε θερμά που επέλεξαν την Vodafone και συνέβαλαν και αυτοί στην υποστήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Γλαύκος Περσιάνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας.