Οι αιτήσεις για έκδοση βιβλιαρίων ανασφάλιστων πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας, θα γίνονται από αύριο, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στην Κοινωνική Υπηρεσία. Στόχος της πρωτοβουλίας, που υλοποιείται εδώ και ένα χρόνο, είναι να στηρίξει τους μόνιμα διαμένοντες στην πόλη, ώστε να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο και να γλιτώσουν από μετακινήσεις και ταλαιπωρία.
Οι σχετικές αιτήσεις θα γίνονται πλέον δεκτές μόνο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 09.00-12.00, στο χώρο που στεγάζεται η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, Επιδαύρου 5Β, Άνω Γλυφάδα. Δικαίωμα στο βιβλιάριο ανασφαλίστων έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, καθώς και οι ομογενείς Έλληνες που διαθέτουν το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.
Ο φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εξετάζεται από τριμελή επιτροπή, την Επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής που συστάθηκε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αποφασίζει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη χορήγηση ή μη του βιβλιαρίου.
Αναλυτικά τα απαιτούμενα έγγραφα που πρέπει να προσκομίζονται μαζί με την αίτηση μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.