Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού θα συνεχίσουν να προσφέρουν ο Όμιλος Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης και η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού χάρη στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΑΡΝΟΣ». Η δωρεάν παρακολούθηση διαδικτυακών μαθημάτων θα είναι στη διάθεση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αδύναμων οικονομικά οικογενειών Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού.
Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει δωρεάν ψηφιακή ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές της περιοχής, προσφέροντάς ίσες ευκαιρίες μόρφωσης για όλους. Ο εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης, με την χρήση ψηφιακών διαδικτυακών τεχνολογιών, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο εκπαιδευτικό υλικό 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.
Στο πλαίσιο των δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας προσφέρoνται:
∙Δωρεάν πρόσβαση για τα 10.000 e-μαθήματα σε ΟΛΑ τα παιδιά του Δημοτικού
∙Δωρεάν κωδικοί πρόσβασης για τα 12.500 e-μαθήματα όλου του Γυμνασίου
∙Δωρεάν κωδικοί πρόσβασης για τα 12.000 e-μαθήματα όλου του Λυκείου
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, καθώς και γενικά για το έργο και τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 –17.00, στο τηλέφωνο 213 2019377.