Οι δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων επιστρέφουν στον δήμου Αμαρουσίου, για μια ακόμη χρονιά. Η πρώτη Δράση για αυτό το φθινόπωρο -και 16η συνολικά- έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, ώρες 08.00-14.00, στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ. Περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί θα προσφέρουν πάνω από 90 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής. Ειδικά για την αγορά της 6ης Σεπτεμβρίου, πολλοί παραγωγοί θα πραγματοποιήσουν προσφορές σε προϊόντα, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά στον κατάλογο των προϊόντων.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στα προς διάθεση προϊόντα περιλαμβάνονται ελαιόλαδο, ελιές, αλεύρια, μέλι, τυροκομικά, όσπρια, ρύζι, πατάτες, φρέσκα λαχανικά, αρτοποιήματα, αλλά και γλυκά, όπως χαλβάς και γλυκά του κουταλιού. Ακόμη, στους πάγκους της αγοράς θα βρίσκονται κατεψυγμένα προϊόντα και απορρυπαντικά. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν απόΔευτέρα –Παρασκευή, 09.00-14.00, στα τηλέφωνα 2132038349, -336, -080 και κατά τοΣαββατοκύριακοστα τηλέφωνα 2132038000, -001. Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηagrotika@maroussi.grγια να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι επόμενες Δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Νοεμβρίου 2015 και 20 Δεκεμβρίου 2015.