Αγώνας ελπίδας για την στήριξη των προγραμμάτων εσωτερικού της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου –Ελληνική Αντιπροσωπεία, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25η Μαρτίου 2014 στο γήπεδο του δήμου Λαυρεωτικής «Γεώργιος Ραφιάς» μεταξύ της ομάδας «Φίλοι Βαζέχα» και της ΑΠΕ Λαυρεωτικής. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της χώρας μας ο Κριστόφ Βαζέχα.
Την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, η Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο, ώρες 10:00 έως 15:00, για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής εξέτασης σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας με διάφορες ειδικότητες ιατρών. Επίσης, τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα, η τιμή των οποίων ανέρχεται σε 5 ευρώ, θα διατεθούν για το έργο των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα. Ο αγώνας πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ‘Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων.
Το μήνυμα της ελπίδας θα μεταφέρουν με τη συμμετοχή τους μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Κριστόφ Βαζέχα, Τραϊανός Δέλλας, Γιόσεφ Βάντσικ, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στράτος Αποστολάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Αγγελος Μπασινάς, Γεράσιμος Χαϊκάλης κ.α.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα εξής σημεία:
∙Γιατροί του Κόσμου, Σαπφούς 12, Αθήνα
∙Κατάστημα «ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ», Λεωφόρος Πεντέλης 44, Βριλήσσια
∙Γήπεδο «Γεώργιος Ραφιάς», την ημέρα του αγώνα