Ο μεγάλος αποκριάτικος χορός των κέντρων αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, από τις 16:00 έως τις 21:00, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στον αποκριάτικο χορό, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης θα απολαύσουν εδέσματα, καλό κρασί και θα διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική.
«Τα μεγάλα παιδιά του Πειραιά, δικαιούνται να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας, με τη φροντίδα μας, την αγάπη μας και το έμπρακτο ενδιαφέρον μας. Είναι το ελάχιστο που τους προσφέρουμε από το περίσσευμα της ψυχής μας και της αγάπης μας. Είμαστε η μεγάλη οικογένειά τους που τους στηρίζει. Μέσα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, δίνουμε μάχη να μην τους λείψει τίποτα, να έχουν δραστηριότητες, να ψυχαγωγούνται και να μην νιώθουν μοναξιά» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
«Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας, τα δημιουργικά μεγάλα μας παιδιά, θα έχουν τη χαρά να διασκεδάσουν με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι με ζωντανή ορχήστρα, με καλό φαγητό και κρασί, σε αποκριάτικους ρυθμούς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» δήλωσε η αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρία Ευαγγελία Σαρρή.