Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, μέλη του οποίου είναι γονείς που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια στο έργο του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών. Το πενθήμερο παζάρι γίνεται με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 6 έως και τις 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός» (Κτίριο «Δ4»).
Πήλινοι κουμπαράδες ζωγραφισμένοι από τα μέλη του συλλόγου, χειροποίητα γλυκά, όπως κουραμπιέδες και μαρμελάδες, συνθέσεις με αποξηραμένα λουλούδια και κεριά, πίνακες ζωγραφικής, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και γούρια για το καινούριο έτος ετοίμασαν οι γονείς –μέλη του συλλόγου για να ενισχύσουν την θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ στη Ραφήνα.
«Ο σύλλογος μας αποτελείται από 100 μέλη, τα περισσότερα από τα οποία συμμετείχαν στη δημιουργία όλων αυτών των πραγμάτων που θα διατεθούν στο παζάρι της Τεχνόπολις. Τα έσοδα θα διατεθούν στα 50 περίπου παιδιά που διαμένουν στη θεραπευτική κοινότητα της Ραφήνας. Ακόμη και η πιο μικρή βοήθεια από τον κόσμο είναι πολύ σημαντική για το έργο μας» αναφέρει στο Βήμα η κυρία Κωνσταντίνα Αραπάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Τα έσοδά του προέρχονται από τις εισφορές των μελών, τις δωρεές φίλων και τις διάφορες εκδηλώσεις, όπως το χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η ηθική και οικονομική υποστήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που δημιουργήθηκε το 1989 και για 23 συνεχή χρόνια, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.

Οι τιμές των αντικειμένων θα κυμαίνονται από 2 έως 25 ευρώ και η είσοδος στο παζάρι θα είναι ελεύθερη.

Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας είναι:
Πέμπτη 06/12, 09:00 –21:00
Παρασκευή 07/12, 09:00 –21:00
Σάββατο 08/12, 09:00 –21:00
Kυριακή 09/12, 09: 00 –21:00
Δευτέρα 10/12, 09:00 –13:00