Κοινωνικό ιατρείο, φαρμακείο και οδοντιατρείο έχει στα σκαριά ο ο δήμος Άργους – Μυκηνών, για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων και ανασφάλιστων πολιτών του δήμου.

«Έχουμε στείλει επιστολές στον Ιατρικό, Οδοντιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο Αργολίδας, στον σύλλογο των εργαζομένων στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς και στον Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα ‘Αργους και τους ζητήσαμε να συνδράμουν με εθελοντές στη ίδρυση και λειτουργία των νέων κοινωνικών δομών του δήμου. Εμείς από την πλευρά μας θα οργανώσουμε υλικοτεχνικά την συγκεκριμένη δράση και ευελπιστούμε στις αρχές Οκτωβρίου να ξεκινήσουν την λειτουργία τους» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Κρίγγος, Αντιδήμαρχος του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Το κοινωνικό ιατρείο, φαρμακείο και οδοντιατρείο θα στεγάζεται στο Δημαρχείο, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και οι δικαιούχοι θα επισκέπτονται τους γιατρούς κατόπιν ραντεβού, για να αποφεύγονται οι «ουρές», όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κρίγγος.

Πέρα από τους γιατρούς που θα στελεχώσουν εθελοντικά τις κοινωνικές δομές, θα υπάρχει και δίκτυο εξωτερικών γιατρών που θα συνεργάζονται με το κοινωνικό ιατρείο και θα εξυπηρετούν τους δημότες, οι οποίοι θα χρήζουν περαιτέρω εξετάσεων.