Μια μουσική βραδιά «Εφ’ όλης της ύλης» αφιερωμένη στην Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Ηρώδειο την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία αγκαλιάζει το πλούσιο έργο του Στέφανου Κορκολή με ένα πρόγραμμα που ξεδιπλώνει το πολύπλευρο ταλέντο του. Δίπλα του στη σκηνή θα σταθούν κι άλλα σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Σόνια Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το πρόγραμμα με τον τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης», που θα παρουσιαστεί για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», περιλαμβάνει τραγούδια του ίδιου του ερμηνευτή σε μια διαφορετική απόδοση: Το Σημάδι του Σκορπιού, Στους Πέντε Ανέμους, Καρδιά μου Λιώνω, Λατέρνα, Ξαφνικά, Σκόνη και Θρύψαλα και άλλα αγαπημένα…

Δεν θα μπορούσε φυσικά από μια τέτοια βραδιά να λείπει και το έργο του ως συνθέτης, καθώς έχει δώσει τραγούδια του σε μερικούς από τους σημαντικότερους έλληνες ερμηνευτές. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα συμμετέχουν φιλικά για να ερμηνεύσουν στην αφιερωμένη στο » ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ » βραδιά αγαπημένα τραγούδια.

Στην ξεχωριστή αύτη μουσική παράσταση την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα διευθύνει ο διεθνούς φήμηςμαέστροςΝίκος Τσούχλος.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας

Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)