Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται και η πρόβλεψη της Singular Logic που επεξεργάζεται τα στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών. Η ανακοίνωση της πρόβλεψης ίσως καθυστερήσει και γίνει μετά τις 21.30.

Οπως επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, «η ασφαλής πρόβλεψη θα γίνει όταν θα έχουμε ικανοποιητικό αριθμό εκλογικών τμημάτων». Ο κ. Α. Μανιτάκης είπε πως «μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σύγχρονης μεταπολιτευτικής ιστορίας, η πιο κρίσιμη θα έλεγα, ολοκληρώθηκε με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο. Ολα διεξήχθησαν ομαλά, με απόλυτη σοβαρότητα».

Η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών έχει ως εξής:
«Μία από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις της σύγχρονης μεταπολιτευτικής μας ιστορίας – αν όχι η πιο κρίσιμη – ολοκληρώθηκε με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο. Όλα διεξήχθησαν ομαλά, με την σοβαρότητα που αρμόζει στο δημοκρατικό μας πολίτευμα, με μόνη εξαίρεση ένα εκλογικό τμήμα και για αυτό είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Όπως με ενημέρωσε η εταιρεία που έχει αναλάβει την επεξεργασία των αποτελεσμάτων, η πρώτη εκτίμηση θα ανακοινωθεί μόλις συγκεντρωθεί ικανό και αντιπροσωπευτικό δείγμα των αποτελεσμάτων».