Εκλογές 2012
από metereologos.gr
Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
 
 

Χρόνος και χρήμα στα κόμματα για τις εκλογές

Τα αρχεία των υπουργικών αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Χρόνος και χρήμα στα κόμματα για τις εκλογές
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Εκδόθηκαν την Παρασκευή, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις των υπουργών Εσωτερικών κ. Αντώνη Μανιτάκη και Επικρατείας κ. Αντώνη Αργυρού, με τις οποίες καθορίζονται οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων, που μετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και από φορείς συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Με τις ίδιες αποφάσεις καθορίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τις εμφανίσεις στα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα των υποψηφίων βουλευτών και των οριζόμενων εκπροσώπων των κομμάτων ή των συνασπισμών, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Επιπλέον, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα το υπολειπόμενο 40% της εκλογικής χρηματοδότησης για την διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου, το οποίο ανέρχεται συνολικά στα 4.148.000 ευρώ, βάση του ν.3023/2002.

Τα αρχεία των υπουργικών αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Για το χρόνο προβολής των κομμάτων
Για τις εμφανίσεις των υποψήφιων βοιυλευτών και των εκπροσώπων


Εκλογές 2012 περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (4)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Ντροπή σας | 27/05/2012 12:18
  Τα λόγια περισσεύουν πιά. Ντροπή σας!
  Ειρήνη
  απάντηση00
   
   
  Ο Τσιπρανδρεου και 12 αφρικανοί φύλαρχοι του ΤΣΙΡΙΖΑ αυτοσχεδιάζουν πολιτικά προγράμματα στα ΜΜΕ.. | 26/05/2012 10:03
  Με μπουσούλα το απόλυτο μπάχαλο ο κάθε φύλαρχος λέει ότι του γουστάρει, και αντιρρήσεις δεν σηκώνει. Χιλιάδες τόνοι λαϊκισμού τροφοδοτούν καθημερινά τον Έλληνα πολίτη. Λεφτά υπάρχουν σε αφρικάνική έκδοση.
  Θανασάκης ο πολιτευόμενος
  απάντηση21
   
   
  ΤΣΥΡΙΖΟΝΔΠΑΣΟΚΚΕΚΟΥΒΕΛΟ | 26/05/2012 05:08
  Αγαπητοί φίλοι, Θαυμάστε τον Ισπανό πρωθυπουργό που κάνει ότι έκανε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ενώ στην Ελλάδα η πολιτική μαφία των 300 μειώνει τους μισθούς, αυξάνει απεριόριστα τις αποδοχές των βουλευτών και τους συνταξιοδοτοεί μετά από μία τετραετία. Γκρεμίστε την πολιτική σαπίλα!! Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΥ, ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: 1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ 2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ. 3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ 4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ. 5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ Σ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ. 7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
  Ανώνυμος / η
  απάντηση40
   
   
  Ντροπή σε όλους | 25/05/2012 21:21
  Είναι λάθος που δεν ενέργησε ο Πρόεδρος να πει στα ίσια στους ηγέτες ότι εάν θα ξαναγίνονταν εκλογές δεν θα πάρουν χρηματική βοήθεια τα κόμματα. Να αλλάξει και το νόμο εάν χρειαζόταν. Αφού δεν θελαν να συμφωνήσουν για το καλό της Ελλάδας ας πάνε να βρουν τα λεφτά αυτοί. Αφού όλοι συμφωνούν ότι υπάρχει λιτότητα να πάνε στις εκλογές με λιτότητα. Τέσσερα εκατομμύρια είναι αρκετά χρήματα που είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσαν πολλούς Έλληνες σε κρίση, πριν από αυτοκτονία. Ντροπή σε όλους.
  Μελιος
  απάντηση11