Στην Ομόνοια πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκειά της, χαιρετισμό απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος.

«Αυτό είναι το κρίσιμο δημοψήφισμα για το λαό και τον τόπο στις 6 Μαΐου», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση κατά ΠαΣοΚ και ΝΔ. «Εδώ και αρκετές μέρες ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα. Το φάντασμα μιας δημοκρατικής κυβέρνησης της Αριστεράς. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο. Όλοι οι δυνάμεις του πλούτου της διαπλοκής, της τραπεζοκρατίας ενώθηκαν και σήμερα έχουν ένα μόνο αντίπαλο: Τον ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό κοινωνικό μέτωπο. Και έναν μόνο εφιάλτη: Τη κυβέρνηση της Αριστεράς. Και ανησυχούν πάρα πολύ» τόνισε.


Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

«Το δημοψήφισμα της 6ης Μαΐου είναι ή μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ την Τετάρτη από την Πάτρα

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας την Τετάρτη από την Πάτρα, ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού για αριστερή κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως «ο λαός έχει πια συνειδητοποιήσει ότι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη συγκεκριμένη, βήμα προς βήμα, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη εναλλακτική πρόταση εξουσίας στο μνημόνιο. Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι «το δημοψήφισμα της 6ης Μαΐου είναι ή μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, ή μνημόνιο ή Αριστερά».