Εκλογές 2012
από metereologos.gr
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
 
 

Το σκοτεινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Τα ψηφοδέλτια, όλοι οι άνθρωποι του αρχηγού και η «προβιά του λύκου»
Το σκοτεινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής
«Δεν ξέρω όλους τους υποψηφίους, ρε παιδιά, ούτε ξέρω πώς έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες» παραδέχεται ο κ. Μιχαλολιάκος
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Την τακτική που ονομάζεται «το πάτημα της γάτας» ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή και να εφορμήσει στη «λεία» της. Οπως τα αιλουροειδή όταν εντοπίσουν το θήραμά τους περπατούν στην άκρη των νυχιών τους, το ίδιο ακριβώς κάνει και η Χρυσή Αυγή δημοσιοποιώντας ανήμερα την 21η Απριλίου τα ψηφοδέλτιά της. Επιχειρεί να τα κοινωνικοποιήσει διανθίζοντάς τα με απλούς λαϊκούς ανθρώπους. Προσπαθεί να δείξει ένα φιλολαϊκό προφίλ αποκρύπτοντας επιμελώς το σκοτεινό φασιστικό πρόσωπό της και το - συχνά - τρομοκρατικό προφίλ της. Θέλει έτσι να δείξει ότι κόπτεται για τους απλούς ανθρώπους, ενώ προωθεί με κάθε τρόπο στα ψηφοδέλτια σκληροπυρηνικούς, στενούς συνεργάτες του αρχηγού της κ. Ν. Μιχαλολιάκου.

Ποια είναι ακριβώς η πραγματική ταυτότητα αυτών που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του πιο ακραίου κόμματος και ποια ιδιότητα έχουν δεν γνωρίζει κανείς, ούτε καν... ο κ. Μιχαλολιάκος, που δηλώνει ότι «δεν ξέρω όλους τους υποψηφίους, ρε παιδιά, ούτε ξέρω πώς έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες».

Δεν λέει βεβαίως λέξη για το γεγονός ότι πολλά από τα στελέχη και από τους νυν υποψηφίους υπήρξαν στο παρελθόν ή είναι ακόμη νυμφευμένοι με... μετανάστριες. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στον στενό κύκλο των οπαδών της φυλετικής καθαρότητας: «Εξω οι ξένοι, μέσα οι ξένες».

Με τον αέρα των δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή άλλαξε την τελευταία στιγμή ρότα, σχεδόν απαρνήθηκε το ακραίο παρελθόν της, παραμέρισε τα ναζιστικά σύμβολα και τους διθυράμβους στον Χίτλερ, ανέστειλε το κυνήγι μεταναστών στον Αγιο Παντελεήμονα και με 200 και πλέον υποψηφίους διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων. Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έγινε, όπως λένε όσοι γνωρίζουν την τακτική και τη στρατηγική Μιχαλολιάκου, με μαεστρία, ώστε να μπορεί να παραπλανήσει τον ανυποψίαστο ψηφοφόρο.

Ετσι, ενώ όλοι περίμεναν, ύστερα από συνεχείς πληροφορίες που εν πολλοίς η ίδια η Χρυσή Αυγή διοχέτευε, ψηφοδέλτια με πολλούς απόστρατους αξιωματικούς, ελάχιστους τελικά συμπεριέλαβε. Εβαλε τελευταίο στη λίστα Επικρατείας τον... 88χρονο απότακτο αξιωματικό της τάξης του '48 κ. Ηλία Παπά, ο οποίος, κατά τον κ. Μιχαλολιάκο, «πολέμησε τους κομμουνιστοσυμμορίτες της Νάουσας» και ήταν «από τους πρωταγωνιστές των ιδεών της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967». Εναν άλλον αντισυνταγματάρχη Καταδρομών ε.α., τον κ. Πολύβιο Ζησιμόπουλο, τον τοποθέτησε πρώτο στη λίστα στην Α' Θεσσαλονίκης.

Το μεγάλο κόλπο της Χρυσής Αυγής ήταν ότι άνοιξε την πόρτα των ψηφοδελτίων της σε ανυποψίαστους για τη δράση της στο παρελθόν πολίτες κυρίως από τον Αγιο Παντελεήμονα. Και γι' αυτό υπάρχει λόγος. Το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος έχουν διαπιστώσει ότι η Χρυσή Αυγή στην περιοχή τους δεν ήταν και τόση μαχητική (δεν κυνηγούσε δηλαδή με τόσο πάθος τους μετανάστες) και, το κυριότερο, ο κ. Μιχαλολιάκος ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων δεν έκανε τίποτε γι' αυτούς. Ετσι, δημιουργήθηκε κάποια καχυποψία για τους Χρυσαυγίτες, τόση που ανάγκασε τον κ. Μιχαλολιάκο να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια απλούς πολίτες, χωρίς καμία κομματική δράση, χωρίς φασιστικό παρελθόν, όπως βιοτέχνες, ταξιτζήδες, ψαράδες, σεκιουριτάδες, τραπεζικούς, αγρότες, μία λογίστρια, έναν οικοδόμο, έναν ντελιβερά, εμπόρους, δυο-τρεις δημοσιογράφους, δημόσιο υπάλληλο, δημοτικό υπάλληλο, αλλά και επιχειρηματίες (πρώτος στη λίστα Επικρατείας είναι ο 50χρονος καταστηματάρχης επίπλων κ. Χρήστος Παπάς, από τα παλαιότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, η υπογραφή του οποίου φιγουράριζε στο ομώνυμο περιοδικό της οργάνωσης που τότε είχε εξώφυλλο τον Χίτλερ).

Αφησε ωστόσο εκτός ψηφοδελτίων τον υποτιθέμενο θεωρητικό του κόμματός του, από τους πλέον σκληροπυρηνικούς, τον κ. Ι. Περδικάρη, ίσως επειδή αυτός είχε συγγράψει στη δεκαετία του '80 την ιδεολογική διακήρυξη της Χρυσής Αυγής με το κόκκινο εξώφυλλο, τον αετό και τη ναζιστική ρούνα, η οποία σήμερα είναι επιμελώς εξαφανισμένη. Είναι επίσης άξιον απορίας γιατί ένα άλλο πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής, ο κ. Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, ο επονομαζόμενος και «ξανθός» (που επί πενταετία παρέμεινε έγκλειστος στη φυλακή για επίθεση κατά αριστερών φοιτητών) εγκατέλειψε το κόμμα. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος ήταν ο περίφημος «Περίανδρος» ο οποίος έγραφε ιδεολογικά κείμενα και άρθρα στο περιοδικό του κόμματος. Μήπως επειδή, όπως έλεγαν μέλη της Χρυσής Αυγής που έχουν αποσκιρτήσει, μετά την προ διετίας αποφυλάκισή του κατηγορούσε τον πρώην αρχηγό του με ενυπόγραφα κείμενά του στο Διαδίκτυο ότι πούλησε αυτόν και τον αγώνα του;

«Αρχηγό» αποκαλούν τον κ. Μιχαλολιάκο τα μυημένα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο «Αρχηγός» δηλώνει ως επάγγελμα μαθηματικός. Αν και ουδείς γνωρίζει αν έχει εργασθεί με αυτή την ιδιότητα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για κάποιες εβδομάδες «έγραψε» μεροκάματα στην πάλαι ποτέ εκδοτική εταιρεία του κ. Γ. Κοσκωτά, συνήγορος υπεράσπισης του οποίου ήταν όλως τυχαίως ο αδελφός του κ. Τάκης Μιχαλόλιας (ένας από τους δικηγόρους του προφυλακισμένου, σήμερα, κ. Α. Τσοχατζόπουλου). Ο τρίτος αδελφός της οικογένειας Γιάννης ήταν αντιστράτηγος.

Απροσδόκητη επίθεση όμως στον κ. Μιχαλολιάκο εξαπολύει με την προκήρυξη των εκλογών ένας παλαίμαχος του εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα, ο επί δωδεκαετία έγκλειστος για τρομοκρατία στις ελληνικές φυλακές κ. Αρ. Καλέντζης, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι Ελληνες δεν θέλουμε να αναδείξουμε νέους βεζίρηδες στη θέση των ήδη υπαρχόντων, αλλά να κρεμάσουμε τους υπάρχοντες με τα άντερα αυτών που τους ανέδειξαν». Ο κ. Καλέντζης είχε ξεκινήσει τη δράση του αμέσως μετά τη Μεταπολίτευση πρωτοστατώντας σε επεισόδια μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο κατά αριστερών πολιτών, όπως έγινε στην κηδεία του Μάλλιου.

Προπηλακισμοί και επιθέσεις
«Ψαρεύουν» στον Αγιο Παντελεήμονα
Ο κ. Μιχαλολιάκος απέφυγε επιμελώς να τοποθετήσει στα ψηφοδέλτια στελέχη που είχαν αποσκιρτήσει από τον ΛΑΟΣ, με τον φόβο, όπως λένε οι γνωρίζοντες, μήπως εκλεγούν και μετά αποσκιρτήσουν προς άλλα κόμματα, όπως απέφυγε να τοποθετήσει πρωτοκλασάτα στελέχη της που μεσουρανούσαν στις συγκρούσεις στον Αγιο Παντελεήμονα. Ετσι έμεινε εκτός ένας κατηγορούμενος για... παιδοφιλία και ένας άλλος - που ήταν μάλιστα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές υποψήφιος... περιφερειάρχης -, έγκλειστος σήμερα στις φυλακές για τον φόνο ενός αστρολόγου στο Χαλάνδρι.

Αντιθέτως, εμφανίστηκε στα ψηφοδέλτιά της ένα παλαιό στέλεχος της ΕΠΕΝ, πρωτοπαλίκαρο του χουντικού κ. Κ. Πλεύρη. Συμμετείχε, όπως αναφέρουν στοιχεία της Αστυνομίας, «στο ξύλο με τους αριστεριστές στη δεκαετία του '80». Πρόκειται για τον κ. Δ. Πατριαρχέα, υποψήφιο στην Α' Αθήνας. Στην ίδια εκλογική περιφέρεια υποψήφια είναι και η κυρία Θέμις Σκορδέλη, πρωταγωνίστρια προπηλακισμών πολιτών και πολιτικών στον Αγιο Παντελεήμονα, όπως στο γιαούρτωμα του κ. Αλέκου Αλαβάνου, την υπεράσπιση της οποίας είχε αναλάβει τότε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αθ. Πλεύρης. Η κυρία Σκορδέλη, η φωτογραφία της οποίας έγινε αφίσα από αριστερές οργανώσεις λόγω των συχνών προπηλακισμών στους οποίους πρωταγωνιστούσε, δήλωνε προ μηνός αγανακτισμένη από τους «συντρόφους» της επειδή δεν την υπερασπίστηκαν στις δίκες που είχε.

Συγγενείς και πουλέν
Παρά τα όσα λέει ο κ. Μιχαλολιάκος - ότι δεν γνωρίζει όλους τους υποψηφίους του κόμματός του - είναι αδύνατον να μη γνωρίζει τη... σύζυγό του κυρία Ελένη Ζαρούλια (επάνω δεξιά), εισοδηματία από ακίνητα που βρίσκονται στο υποβαθμισμένο κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία φιγουράρει στην τρίτη σειρά στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας. Ή είναι αδύνατον να μη γνωρίζει τον κ. Ηλία Κασιδιάρη (επάνω αριστερά), μακρινό συγγενή του, επονομαζόμενο και «σκιά ή πουλέν του αρχηγού», που είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής και που για χάρη του και για να είναι πρώτος στη λίστα ο κ. Μιχαλολιάκος έκοψε κάθε άλλον υποψήφιο που το όνομά του άρχιζε πριν από το... κάπα. Ο κ. Κασιδιάρης είναι γεωπόνος και υπήρξε επικεφαλής των Χρυσαυγιτών που είχαν προσκληθεί στη Χαλυβουργία, έδωσε δώρα και μίλησε στους απεργούς του ΠΑΜΕ.
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Εκλογές 2012 περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (204)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ΜΑΚΚ | 06/05/2012 10:42
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ. ΑΝ ΔΕ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΑΚΤ=ΡΑΙΟ ΠΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ
  mak
  απάντηση1015
   
   
   
  Μπράβο στον κειμενογράφο | 03/05/2012 12:04
  μόνο και μόνο για την τελευταία του πρόταση, ότι δήθεν προσκλήθηκαν από απεργούς (του ΠΑΜΕ ειδικά) οι ναζιστές στη χαλυβουργία. Σε μια απεργία φάρο που κλείνει έξι μήνες και θα έπρεπε να συγκινεί ή τουλάχιστον να προκαλεί τον σεβασμό του υπογράφοντας που και αυτός μισθωτός μάλλον θα είναι, αντιθέτως προτιμά να αφήσει την κουτσουλιά του. Εύγε, ξεφτίλα. Τα ιστορικά τα αφήνω εκτός ...
  Τυχερός
  απάντηση76
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; | 29/04/2012 15:14
  Οι περισσότεροι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής, είναι απλά άνθρωποι που θέλουν να διώξουν τους μετανάστες. Φυσικά καταλαβαίνω έναν κατοικο μιας υποβαθμισμένης περιοχής που ζει στο φόβο και την ανασφάλεια. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι και τα λοιπά, που λέμε. Αν μπουν στον κόπο να διαβάσουν το πρόγραμμα της χρυσής αυγής, οι περισσότεροι δεν θα θέλουν να την ψηφίσουν. Για την επαναφορά της θανατικής ποινής εκφράζονται θετικά. Είναι κατά της ισότητας των δυο φύλων και θεωρούν την μητρότητα υποχρέωση, κι όχι επιλογή. Τάσσονται κατά των αμβλώσεων (εκτός φαντάζομαι όταν ο πατέρας είναι αλλοδαπός, κι αν το παιδί γεννηθεί με κάποιο πρόβλημα, υπάρχει κι ο Καιάδας), που το χαρακτηρίζουν έγκλημα κατά τηw φυλής. Θα μπορούσε βέβαια να συμβεί στην κόρη του καθενός. Θέλω λοιπόν να πω στους ανθρώπους εκείνους που θα ψηφίσουν χρυσή αυγή λόγω των μεταναστών, να το ξανασκεφτούν, γιατί θα ψηφίσουν και για τα υπόλοιπα. Κι οι επόμενοι μπορεί να είναι αυτοί.
  Διαβάζουμε και κανένα πρόγραμμα πριν ψηφίσουμε...
  απάντηση1510
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ....σχολια,σχολια,σχολια...... | 24/04/2012 09:36
  ....σχολια,σχολια,σχολια........ρε παιδια δημοκρατια εχουμε.....η οπου μας βολευει εχουμε και οπου δεν μας βολευει δεν εχουμε????Κομμα ειναι και αυτο οπως ολα τα αλλα...μαλον τους (λαθρο)μεταναστες θα επρεπε να ανησυχει η εισοδος τους στη βουλη και οχι τους ελληνες...νομιζω???
  Παπας
  απάντηση2117
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ....αφιερωμενο στους 300 της βουλης και τα τσιρακια τους.. | 24/04/2012 09:10
  Ανήκω κι εγώ στη σωρεία των ανθρώπων Που βλέπουν το στρατό σαν κάτι άχρηστο εντελώς Μα ωστόσο διδάχτηκα και επηρεάστηκα Απ΄ το τάγμα το ανέστιο των υβριστών. Λέω Υπάρχει μία σκοτεινή κοιτίδα στο Έθνος Που δύναται λεοντόκαρδα ν΄ αντιπαρατεθεί Σους έξωθεν κίνδυνους Σε Φράγκους κι Αγαρηνούς Και αυτή είναι η Ελληνική υβρεοποιία. Φαντάσου μια στιγμή μιαν ολονύχτια παρέλαση Να σχίζει όλη την Εγνατία οδό Και αντί για ονόματα Διαιρέσεις σε σώματα Να ΄ναι συντεταγμένη με αυτό τον τρόπο: Τα μουνιά καπέλα, οι πάρε τ΄ αρχίδια μου Οι την Παναχαϊκή μου και τα χεζοβολιά Να ακολουθούν τα παινεμένα μουνόπανα Του κώλου τα εννιάμερα κι οι γάμησέ τα Ακόμα πιο μπροστά να είναι οι μαλακοκάβληδες Οι φτωχομπινέδες κι οι πουτάνας γιοι Με τύμπανα πιο κει οι ηρωικοί κλαπαρχίδηδες Τα κωλοτρυπίδια κι οι κλασομπανιέρες. Τα μαλακιστήρια να βαράνε τις σάλπιγγες Και τα μυγοχέσματα να δίνουν εντολές Να ρυθμίζουν με σφυρίχτρα το εν-δυο οι μικροτσούτσουνοι Το πόδι να βαράνε οι το στανιό μου μέσα Να υπάρχει ένα μεσαίο μέρος με ύβρεις κοινότοπες Οι άντε και γαμήσου οι παλιοπούστη και λοιπά Και αντί για ιερατείο να προπορεύονται οι βλάσφημοι Που αυτά που λεν΄ δεν είναι για να τ΄ αναφέρω. Τέλος μπροστά μπροστά κι εν είδει παραστάτη Αγκαλιά η πουτάνα και το γαμώ τα παιδιά Και μελαγχολικός κρατώντας τίμιο λάβαρο Ν΄ ανοίγει την πομπή ο εθνικός μαλάκας. Απόψε που σου γράφω μπαίνω στον μήνα τον ένατο Στο θάλαμο το ημίφως μου σκεπάζει την ψυχή Σε θέλω, σε σκέφτομαι κι απλώς ονειρεύομαι Σε σένα να τελειώνει αυτός ο κάτω κόσμος. Εγώ που δε βρίζω, που αυτοπεριορίζομαι Που ψάχνω μες τη γλώσσα μιαν αρχαία πηγή Δυο χρόνια απ' το χρόνο μου αφήνω τον κόσμο μου Και ζω στο πίσω μέρος της δημιουργίας Πληγές, βωμολοχίες κι αλλήλοταπεινώσεις Κάτω απ΄ τη μπότα ενός επινοημένου διοικητή Κι εγώ ο αόρατος στη βάση του δόρατος να κλαίω και να γελάω με την πομπή της ύβρης.
  Ramone
  απάντηση66
   
   
   
  ερωτηση | 24/04/2012 02:03
  ρε παιδια ολοι μιλανε για τη χρυση αυγη το τελευταιο μηνα....την κατηγορουν...βρισκουν στοιχεια εναντιον της σωστα ή λαθος....κλπ...ομως κανενα μεσο....κανενα μεγαλο καναλι....καμια μεγαλη εφημεριδα...κανενα μεγαλο ραδιοφωνο κλπ....δεν δινει το βημα....σε αυτους που ολοι τους κατηγορουνε απο τον καμμενο μεχρι τον τσιπρα...αλλα ποτε δεν τους ακουμε.....αυτη η σταση σας ειναι κατι παραπανω απο υποπτη....και αν και δεν σκοπευα να ψηφισω αυτο το κομμα...μονο και μονο επειδη του την πεφτετε ολοι...και δεν του δινετε ΠΟΤΕ την δυνατοτητα να μιλησει θα το ψηφισω και εγω και 2 θειές μου 80 χρονων που επεισα. κατηγορειτε τους αλλους για ελλειψη δημοκρατιας....αλλα εσεις ειστε χειροτεροι.
  δημοσθενης
  απάντηση1918
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Χρυση Αυγη | 24/04/2012 01:14
  Χρυσή Αυγή Δαγκωτό. Να ξεβρομίσει ο τόπος από την Σαπίλα του πολιτικού συστήματος. Οι Ναζί είναι εδώ τους έχουν δώσει τα υπουργία και κάνουνε τα κουμάντα τους. μόνο η σβαστικα λυπει.
  Giannis
  απάντηση1314
   
   
  Πήρα την απόφαση | 24/04/2012 00:48
  Εμένα με ρωτήσατε ποτέ αν έχω ένα πιάτο φαγητό ; Εαν μου έμειναν δύο φράγκα για έναν καφέ ; Εαν κλείνω το φώς για να μου φτάσουν τα χρήματα για την ΔΕΗ ; Χίλιες φορές Χρυσή Αυγή - και ας γράφετε ότι θέλετε, άλλωστε σας πληρώνουν για να παραπληροφορείτε και να τρομοκρατείτε δημοσιογραφικά - αντί για τα καθάρματα της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
  Ψηφοφόρος που σας έχει γραμμένους
  απάντηση1114
   
   
  ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ | 23/04/2012 23:12
  ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΑΝ Η Κα ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ; ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΟΤΙ "ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ" ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ" ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ "LIMIT-UP". ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΑ DOCKS ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΒΑΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΛΙ" ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΑΥΤΑ..................
  ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ........
  απάντηση103
   
   
  Τόσο χρόνια δεν ενοχλούνταν κανένας... | 23/04/2012 22:45
  Τόσο χρόνια δεν ενοχλούνταν κανένας με τους φασίστες του Στάλινισμου που είναι στη βουλή, τώρα τους έπιασε δήθεν ο πόνος για τη δημοκρατία;
  BB
  απάντηση1213
   
   
  Η μεγαλύτερη | 23/04/2012 22:34
  @ Nick Η μεγαλύτερη ήταν η μαρία η μαντόνα, πάρε ότι θέλεις παλιατζή, ας πούμε!
  Zaglos
  απάντηση10
   
   
  αυτη η πλακα | 23/04/2012 22:23
  "Χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος" ειναι οτι ποιο αστειο εχω ακουσει. Η ΧΑ δεν τολμαει να παει στα γκεττο, γιατι ξερουν οτι θα τους λιτσαρουν. Δεν τολμαει να παει στις καταληψεις να τις σπασει, γιατι ξερουν οτι θα φανε φαπες. Δεν τολμαει να κανει τιποτα περα απο το να κυνηγησει μερικους κακομοιρους μεταναστες στο ασχετο ( και σιγουρα οχι τους βαριους ποινικους ) για να το παιξουν Προστατες/Νταβαδες. Και μας λενε οτι θα ξεβρωμισουν τον τοπο ? Ενα ματσο χουλιγκαν ? Μονο οι ανεγκεφαλοι τα πιστευουν αυτα. Τον βουλετικο μισθο θελουν τα λαμογια και αυτοι, να λαδωσει το στομαχακι τους. Βρηκε ο Μιχαλοκιακος 100 ανεγκεφαλους χουλιγκαν, και εκανε κομμα, και μυριστηκε την δυσφοροια του κοσμου για τους λαθρομεταναστες και το εκμεταλλευεται, οπως ολοι οι προηγουμενοι εθνικοφρονες/Πατριδοκαπηλοι... Αστεια πραγματα, ο μονος λογος που ασχολουνται τα media μαζι τους, ειναι για να τους κανουν μπαμπουλα να μην χασουν ψηφους τα μεγαλα κομματα... Πολυ τραβηξε το αστειο με τους νεοναζι που λενε οτι δεν ειναι νεοναζι...
  Dr Doom
  απάντηση1410
   
   
   
  Xrysaugites | 23/04/2012 20:39
  mia erotisi. Poios kanei pio megala magia? o Dias i o Poseidonas i o Harry Potter? Kai poia einai pio megali ... as to poume kallitera pio eleutheron ithon .... h afroditi i mipos i Hra? Pipos yparhei kana DVD me tin Hra? gia peite mas kai emas pou den eimaste 12theistes!
  Nick
  απάντηση823
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  to provato | 23/04/2012 20:20
  Eisai provato afou den thymasai tin dolophnia to athoou Athenaiou pou pigaine tin engyo gynaika tou sto nosokomeio
  roustaveli
  απάντηση175
   
   
   
  Θα πήγαινα, αλλά... | 23/04/2012 19:23
  Ευχαρίστως να πήγαινα σε μία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής αλλά δυσκολεύομαι για 4 λόγους: 1ον επειδή έχω παρατηρήσει, πως στις συγκεντρώσεις και στις πορείες της Χ.Α. οι συγκεντρωμένοι πορεύονται με στρατιωτικό βηματισμό, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να ακολουθήσω διότι χτύπησα τις προάλλες το ποδαράκι μου, 2ον επειδή είμαι πρώην πυρομανής, φοβάμαι με τους αρχαιοελληνικούς πυρσούς που κρατάνε μην ξανακυλήσω, 3ον επειδή κρύωσα λίγο και δεν μπορώ να φωνάξω και εγώ το εμβατήριο της Χ.Α. φοβάμαι οτι θα είμαι σαν τη μύγα μεσα στο γάλα, και 4ον επειδή ποτέ δεν ξέρεις -μπορεί και να διαφωνήσω με κάτι που θα πούν, και δεν θέλω να με καθαρίσουν και τα παιδάκια μου να μείνουν μόνα τους στον κόσμο. Αλλιώς να πήγαινα, αλλά καταλαβαίνετε.. Κρίμα
  Γιώργος Μ.
  απάντηση3719
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Νέοι | 23/04/2012 17:53
  Σε συζήτηση που είχα με κάποιους νέους μου είπαν ότι δεν θέλουν να φύγουν από την πατρίδα μας.Δυστυχώς θα αναγκαστούν να το κάνουν γιατί οι λαθρομετανάστες πέρνουν τις δουλειές.Μόνη ελπίδα είναι να φύγουν οι λαθρομετανάστες.Το μόνο κόμμα που μπορεί να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ΧΑ.Αγαπώ τους νέους γι αυτό και εγώ θα ψηφίσω ΧΑ.
  Απελπισμένος
  απάντηση3865
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Νεντερταλ | 23/04/2012 17:38
  Το οτι μιλαμε για εναν Νεαντερταλ και καμια 100αρια φουσκωτους σαν να προκειται για πολιτικο κομμα δειχνει την καταντια της δημοκρατιας μας. Αλλα για πολιτικο κομμα λογιζεται και το ΚΚΕ που σε τι διαφερει στην κοσμοθεωρα του απο την Χρυση Αυγη κανεις δεν καταλαβαινει ( Χιτλερ οι μεν, Σταλιν οι δε, καταλυση της αστικης δημοκρατιας και οι δυο) Διαλεχτε!
  Αρχιλοχος
  απάντηση5830
   
   
  Η λύση | 23/04/2012 17:10
  Κάποιοι βρήκαν τη λύση για να σώσουν την Ελλάδα. Θα ψηφίσουν για βουλευτή τον τύπο που κάθεται πόρτα στα club ή πουλάει προστασία. Ρε παιδιά πως δεν το σκεφτήκαμε όλοι οι υπόλοιποι τόσο καιρό και σπάμε το κεφάλι μας για το πως θα σωθεί η χώρα. ΥΓ. Πατριώτης είναι αυτός που σκέφτεται τον διπλανό του και το κάνει πράξη και όχι την Ελλάδα έτσι γενικά και αφηρημένα. Τα μεγαλύτερα λαμόγια δηλώνουν πατριώτες. Εγώ σε τύπους που σκοτώνουν αδύναμους ανθρώπους από άλλες πατρίδες δε θα εμπιστευόμουνα τίποτα.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση6223
   
   
   
  Δε πα να γαυγιζετε οσο θελετε?? | 23/04/2012 16:30
  Η Χρυση Αυγη θα μπει στην βουλη και τοτε θα σφιξουνε οι κωλοι!!Ως τοτε συνεχιζετε να κραζετε κ να γαυγιζετε ονλινε απο τα καναπεδακια και τα λαπτοπακια σας σαν τα σκυλια!!ακομα και αυτο δημοσιοτητα ειναι!!
  panos
  απάντηση3967
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων