υλικά για 4 άτομα

1 γαλλικό μαρούλι, πλυμένο, καθαρισμένο και χοντροκομμένο • 1 λόλα πράσινη, πλυμένη, καθαρισμένη και χοντροκομμένη • 1 λόλα κόκκινη, πλυμένη, καθαρισμένη και χοντροκομμένη • 1 φέτα πεπόνι, σε κύβους • 1 φλιτζ. ρώγες σταφυλιού, χωρίς κουκούτσια • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο • 5-6 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα • λίγο ξίδι balsamico • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι • έ.π. ελαιόλαδο • 100 γραμμ. ανθότυρο, σε κομμάτια

εκτέλεση

Βάζουμε τα σαλατικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα φρούτα, το κρεμμυδάκι, τον δυόσμο, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα τα σαλατικά και γαρνίρουμε με το ανθότυρο.