Οι δύο κύριοι συντελεστές της εκπομπής, που θα τους βλέπουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:40, Μαντώ Γαστεράτου & Αντώνης Δημητριάδης, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησαν για το καινούργιο αυτό εγχείρημα.

Αναφερόμενη στην πρόταση που δέχτηκε, η Μαντώ Γαστεράτου είπε ότι δεν το πίστευε όταν της το ανακοίνωσαν, αφού το MEGA STAR είναι μια εκπομπή που παρακολουθούσε χρόνια».

«Είναι τέλειο για εμένα, δεν το πίστευα».

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Δημητριάδης είπε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία για αυτόν και περιμένει με ανυπομονησία την πρεμιέρα της εκπομπής.

Ο Αντώνης Δημητριάδης είναι επίσης ο άνθρωπος που έχει τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», που έχει χαρίσει απλόχερα υπέροχες μουσικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Το MEGA STAR, η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται με τον γνώριμο μοτίβο της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι προσαρμοσμένη στη νέα εποχή.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, εκτός από μουσικά νέα και επικαιρότητα ελληνική και ξένη, αποκλειστικές συνεντεύξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, διάφορες δοκιμασίες με καλεσμένους στο στούντιο, viral τραγούδια και πολλά άλλα.

«Ο βασικός άξονας της εκπομπής είναι η μουσική, ελληνική και ξένη, και οι συνεντεύξεις».

Πέρα από την καινούργια εκπομπή του MEGA, οι δυο τους μίλησαν για τα παιδιά τους, με τη Μαντώ Γαστεράτου να μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο της.

«Έχω αλλάξει προς το καλύτερο, πιστεύω πολύ περισσότερο στον εαυτό μου».

«Δεν έχουμε άγχος, έχουμε ανυπομονησία», είπαν οι δύο παρουσιαστές ενόψει της πρεμιέρας του MEGA STAR, καλώντας όλους τους τηλεθεατές να συντονιστούν το Σάββατο στις 17:40 στο MEGA.

Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται στο «MEGA STAR» τον STAN Αντιπαριώτη που έρχεται να μας ξεσηκώσει με μία unplugged εμφάνιση. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο challenge έκπληξη, θυμάται τα νεανικά του χρόνια και κάνει ξανά γκράφιτι το λογότυπο του «MEGA STAR». Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε μία αποκλειστική συνέντευξη από τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό και φυσικά το ελληνικό TOP10 αγαπημένων επιτυχιών όπως διαμορφώθηκε από τις προτιμήσεις του κοινού.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ο Harry Styles, ο ανατρεπτικός τραγουδιστής που έχει κατακτήσει την κορυφή στην παγκόσμια μουσική σκηνή, μιλάει αποκλειστικά στο «MEGA STAR». Θα απολαύσουμε τη συνέχεια της συνέντευξης του STAN Αντιπαριώτη, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης θα μας ενημερώσουν για το International TOP10 και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε.

«MEGA STAR» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:40 ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr

#MegaStargr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς