Προφυλακιστές κρίθηκε ο 58χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του.

Ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών αλλά και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας αρνείται την πράξη που του αποδίδεται. Φέρεται να ισχυρίζεται πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του, φέρεται να λέει στην απολογία του, και ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε  πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη , η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, εμφανίζεται , σύμφωνα με πληροφορίες, να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.