Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου που κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, επιχειρεί να δώσει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστηρίζει πως ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψει, όπως μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει, αλλά για να προστατευτεί από φασαρία στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα.

Μάλιστα, για να αποδείξει τα λεγόμενα του, αναφέρει ότι υπάρχει οπτικό υλικό το οποίο και θα παρουσιάσει «στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ».

«Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ», ανέφερε η ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 33χρονος κλειδώθηκε μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο το οποίο φέρεται να σκόπευε να ληστέψει και έπειτα δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη και έναν ακόμη άνδρα, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα σε ερασιτεχνικά βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε βαριά τραυματισμένο και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε στο ασθενοφόρο.