Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες επικράτησαν εύκολα του Απόλλωνα με 2-0.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του ματς πως ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του Αστέρα το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί με την συμπλήρωση των πρώτων 10 λεπτών στο παιχνίδι, όταν πέτυχαν δύο τέρματα.

Ο Κυριακόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Ο σκόρερ αιφνιδίασε τον Χουάντερσον και με ωραία εκτέλεση φάουλ στην κλειστή γωνία του γκολκίπερ του Απόλλωνα, έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας έψαξε ένα δεύτερο γκολ και κατάφερε να το πετύχει με τον Μανιά στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο σέντερ φορ των γηπεδούχων έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (82’ Μπελόκ)., Φερνάντεζ, Τόνσο (60’ Καλτσάς), Μανιάς (72’ Δουβίκας).

Απόλλωνας: Χουάντεσρον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντουρσό (60’ Γκάρος), Μπεντινέλι, Πέδρο (66’ Μάντζιος), Ακόστα (60’ Κονέ), Τριάδης.