Ρίχνονται στη «μάχη» της φάσης των ομίλων του Europa League οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ισπανική Ρεάλ Μπέτις (22:00), σε μια αναμέτρηση η οποία αναμένεται να είναι κομβική για την έκβαση του ομίλου.

Χωρίς τον Καρβάλιο αλλά και τον Φεντάλ έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα οι Ανδαλουσιάνοι, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μετά από απουσία περίπου 5 μηνών ο Λεονάρντο Κούτρης επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας το σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε στην ωμοπλάτη του και τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για αυτή τη δύσκολη ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Νωρίτερα (19:55) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την παντοδύναμη Τσέλσι και μπαίνει από πολύ νωρίς στα… βαθιά. Ωστόσο οι Λονδρέζοι αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ενώ οι Αζάρ, Πέδρο και Κόβασιτς έμειναν εκτός αποστολής.

Στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» παρά τη δύσκολη αναμέτρηση υπάρχει αισιοδοξία, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το τελευταίο δεκαήμερο.

Αντίθετα εκτός έμειναν Άκπομ και Καρέλης.