Τηλεπαιχνίδι

«Still standing», ANT1, 17:30
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ντοκιµαντέρ

«The nineties», ΕΡΤ1, 18:30
Δείτε σήμερα: «Τηλεόραση: ο κυρίαρχος του παιχνιδιού».
Η τηλεόραση της δεκαετίας του ’90 ήταν η δεκαετία του φανταστικού («X-Files») και της οικειότητας («Τα Φιλαράκια», «Στην Εντατική»), σειρές που χάλασαν κόσμο παντού. Υπήρξε μια στροφή προς πιο νεανικά κοινά με τεράστια επίσης επιτυχία, όπως το «Μπέβερλι Χιλς». Οι ειδήσεις άρχισαν να «λαϊκίζουν», δηλαδή να χρησιμοποιούν τη συναισθηματική υπερβολή, έως και το σεξ, για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Ξένη ταινία

«Ασος στο µανίκι, 2: Ο χορός των δολοφόνων», STAR, 00:30
Ο Χαλ Λέουκο θέλει νεκρό τον πράκτορα του FBI Γουόλτερ Γουίντ και έχει τις σωστές συνδέσεις για να κάνει τη δουλειά του. Oταν ο Χαλ προσφέρει μια αρκετά μεγάλη και γενναιόδωρη αμοιβή για το κεφάλι του πράκτορα Γουίντ, οι δολοφόνοι αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Θα είναι θαύμα εάν ο πράκτορας Γουίντ ζήσει για να δει την επόμενη ανατολή του ηλίου, μια και όλοι τους είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το βραβείο. Ευτυχώς για τον πράκτορα Γουίντ, ο πράκτορας Μπέικερ και η ομάδα του με τους βαριά οπλισμένους χειριστές έχουν αρκετά πυρομαχικά για να νικήσουν αυτή την αποφασισμένη ομάδα δολοφόνων, και μάλιστα στο δικό τους παιχνίδι. Πρωταγωνιστούν οι Βίνι Τζόουνς, Τομ Μπέρεντζερ, Κλέιν Κρόφορντ, Τόμι Φλάναγκαν, Μάρθα Χιγκαρέντα. (ΗΠΑ / Καναδάς, 2010, 79′)