Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Με υπομονή, για να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών

Σύνθημα νίκης στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη

Σύνθημα νίκης έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη. Ο 48χρονος τεχνικός επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει υπομονή, για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο, επισήμανε ότι το έργο των Πειραιωτών θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί απέναντί τους θα έχουν μία γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα, η οποία διαθέτει στο ρόστερ της ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Μπέτις: «Σίγουρα ο αντίπαλος είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δίχως αμφιβολία θα πρέπει να βγούμε για τη νίκη. Σημαντικό το ποιος θα έχει τον έλεγχο. Η Μπέτις θα είναι επικίνδυνη και είναι γρήγορη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες αλλά και έμπειρους. Έχουν κάνει και πολύ ποιοτικές μεταγραφές. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας που παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας και επίσης έχουμε ποιότητα. Θα είναι ένα ματς με ισορροπία και υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο και να προσέξουμε πολύ».

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει με νίκη τη διοργάνωση: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη σε τέτοια διοργάνωση. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει βοήθεια και βαθμολογική και ψυχολογική. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις με νίκη. Οι ομάδες είναι… παρόμοιες. Με κοινά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Θα είναι ένα ματς με ισορροπία. Η ομάδα που θα έχει περισσότερη υπομονή όταν δεν θα έχει την μπάλα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Πρέπει να έχουμε υπομονή».

Για τις πιθανότητες να κάνει αλλαγές στην 11άδα: «Σπουδαίες και μεγάλες αλλαγές δεν θα δείτε. Θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές διότι υπάρχουν παίκτες που έχουν καταπονηθεί. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο αλλά κάποιες μικρές αλλαγές θα γίνουν. Θα παίξουν όσοι παίκτες είναι στην πιο καλή κατάσταση».

Για τις δηλώσεις του Τουρέ και του Τσιμίκα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου: «Τα όνειρα χτίζονται πέτρα πέτρα και βήμα βήμα. Είμαστε μία ομάδα με φιλοδοξία και όνειρα. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά πέτρα πέτρα και με την δουλειά μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Υπάρχουν άλλες ομάδες – φαβορί. Θα πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο των ομίλων και μετά σιγά σιγά. Είναι άλλο πράγμα να ονειρεύεσαι και άλλο να πιστεύεις κάτι. Θα σας θυμίσω ότι πήρε η Ελλάδα πήρε το Ευρωπαϊκό του 2014 και η Πορτογαλία τον τίτλο όταν κανείς δεν το περίμενε. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να γίνουν».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.