Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.00
Η Ολγα, αποκαρδιωμένη, οδηγείται στο κρατητήριο και από εκεί στις φυλακές Τρικάλων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη δίκη. Ο Αλεξ της υπόσχεται ότι θα τη βγάλει από ‘κεί μέσα και ότι θα προσέχει την κόρη τους σαν τα μάτια του. Η Τατιάνα συμβουλεύει την Αθηνά να πάει με τα νερά του Νικόλα, γιατί μπορεί να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Η Αμαλία πετυχαίνει τον Σέκερη εκτός υπηρεσίας και έρχεται σε επαφή με μια πιο ανθρώπινη πλευρά του.
Ξένη σειρά
«The wire»
ΕΡΤ2, 23.55
Ο Στρίνγκερ Μπελ παίρνει μαθήματα διοίκησης, ενώ ο Μπανκ χρησιμοποιεί το δέρμα του παπουτσιού για να επικοινωνήσει με τον Ομάρ και να του στείλει ένα κρίσιμο μήνυμα. Ο Κόλβιν, απογοητευμένος, ξεσπάει στους πιτσιρικάδες που πουλούν ναρκωτικά στον δρόμο και αγνοούν τις εντολές του, ενώ ο Εϊβον στέλνει τον Κάτι και τον Σλιμ Τσαρλς εναντίον του Μάρλο. Η Ντονέτ, με τις ευλογίες της Μπριάνα, μπλέκει με τον Στρίνγκερ.
Ξένη ταινία
«47 Ronin»
STAR, 21.00
Μια ομάδα εξόριστων σαμουράι επιδιώκει να αποκαταστήσει την τιμή τους και να εκδικηθεί τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του δασκάλου τους. Ο Κάι είναι ο συμπολεμιστής τους, που θα τον αμφισβητήσουν, ειδικά όταν ερωτευτεί τη Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Η ταινία ακολουθεί την αποστολή των Ronin που θα δοκιμάσουν το κουράγιο τους, το θάρρος τους, την ψυχή τους, αλλά και τη μεταξύ τους εμπιστοσύνη σε μια προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης γης τους. Πρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς, Ρίνκο Κικούτσι, Χιρογιούκι Σανάντα, Ταντανόμπου Ασάνο, Κο Σιμπασάκι. (ΗΠΑ, 2013, 104′)