Σε κάθειρξη 42 ετών καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, τον 53χρονο βιαστή από τη Δάφνη. 

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παρούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου. Τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό. Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει, να τη δέσει και να τη φιμώσει- όπως τη βρήκαν οι αστυνομικοί. Απέρριψε επίσης το αίτημά του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Η παρούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μη μεταχθει από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Μάιο του 2017 όταν οι αστυνομικοί κάνοντας έφοδο στο «κολαστήριο» της Δάφνης αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα της 23χρονης σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένης και κακοποιημένης.