Ντοκιµαντέρ

«A path appears» ΕΡΤ1, 24:00
Oι βραβευμένοι με Πούλιτζερ δημοσιογράφοι Νίκολας Κρίστοφ και Σέριλ Γου Νταν ερευνούν σε βάθος και αποκαλύπτουν την πιο σκληρή εκμετάλλευση που υφίστανται οι γυναίκες, εκεί όπου η φτώχεια είναι φοβερή, καθώς και όλα τα συνεπακόλουθα: εμπόριο ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, εγκυμοσύνη στην εφηβική ηλικία, βία κατά των γυναικών, παιδική δουλεία, και τις λύσεις που προτείνονται για την αντιμετώπισή τους. Δείτε σήμερα: «Εμπορία ανθρώπων στις ΗΠΑ».

Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή» ΑΝΤ1, 21:00
Ο Μάνος εξιστορεί στην οικογένεια το πώς έφτασε ως εδώ. Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν απαντήσεις. Τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια; Το μόνο που έχει όμως σημασία για την Ελενα είναι που έχει πάλι δίπλα της τον γιο της. Είναι τόσο συγκινημένη που βλέπει τον Μάνο να θυμάται στοιχεία από το παρελθόν του. Ο Ορέστης όμως είναι δύσπιστος και ζητάει από τον αστυνόμο Ζερβό να διερευνήσει την ταυτότητα αυτού του παιδιού. Ο Μάνος ακούει τους γονείς του να μαλώνουν για εκείνον και τον Ορέστη να αμφισβητεί την ταυτότητά του κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι για να τους δώσει χρόνο να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ξένη ταινία

«Το Λονδίνο έπεσε» STAR, 21:00
Ο βρετανός πρωθυπουργός πεθαίνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παρευρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, ενώ ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στη Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μια πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ααρον Εκχαρτ, Αντζελα Μπάσετ. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2016, 88)