Ελληνική ταινία

«Από έρωτα», ALPHA, 23:30
Ο Αντώνης είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δύο ημέρες πριν από τον γάμο του με τη Νατάσα, όταν θα τον επισκεφθεί στο σπίτι του η Αννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από τη συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν όταν ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Αννα θα συνυπάρχει με τη Νατάσα; Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Mάρθα Καραγιάννη, Γιάννος Περλέγκας. (Ελλάδα, 2014, 97′)

Ξένες ταινίες

«Το τροµερό παιδί, 2», STAR, 18:00
Ο Τζούνιορ, το τρομερό παιδί, αυτή τη φορά μαζί με τον θετό του πατέρα, Μπεν, μετακομίζουν στη Μόρτβιλ. Εκεί, ο Μπεν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής αφού η πόλη είναι γεμάτη ανύπαντρες γυναίκες και η δήμαρχος είναι αποφασισμένη να τον παντρευτεί. Στο μεταξύ, ο Τζούνιορ πείθεται να πάει στο σχολείο και εκεί συναντά το «ταίρι» του στο πρόσωπο της μικρής Τρίξι. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Ρίτερ, Μάικλ Ολιβερ, Τζακ Γουόρντεν, Λαρέιν Νιούμαν. (ΗΠΑ,1991, 83′)
«Ποτέ δεν είναι αργά», ΕΡΤ1, 22:00
Υστερα από τριάντα χρόνια γάμου, η Κέι αισθάνεται την ανάγκη να αναζωπυρώσει τον γάμο της. Ετσι, όταν μαθαίνει για έναν σύμβουλο γάμου που εδρεύει στο Great Hope Springs, μια επαρχιακή κωμόπολη, προσπαθεί να πείσει τον επιφυλακτικό σύζυγό της να φύγει μαζί της για μία εβδομάδα εντατικής θεραπείας. Εκεί, θα χρειαστεί να αποβάλουν όλες τις αναστολές τους και να προσπαθήσουν να ανάψουν ξανά τη σπίθα που κάποτε τους έφερε κοντά. Πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Καρέλ, Ελίζαμπεθ Σου. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ (ΗΠΑ, 2012, 96′)