Ξένες σειρές

«Ο φάρος» ΕΡΤ3, 15.00

Η Φενγκ ανησυχεί μετά την απότομη αντίδραση του Βίκτορ. Λυπάται που χάλασε το σχέδιό της να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Η Πάτρι έρχεται αντιμέτωπη μαζί του, αν και με λεπτότητα. Ο Ρικάρντο μιλάει στο τηλέφωνο με την εταιρεία που θέλει να εγκαταστήσει τα θερμοκήπια των Σαμάνς στο Πολύγωνο. Ο Μάριο και ο Γκασπάρ υπολογίζουν πόσα θα κέρδιζαν αν αγόραζαν το ανθοπωλείο. Η Κάρμεν πάει να δει τον Λουίς, για να μιλήσει μαζί του.

 

«The affair» ΕΡΤ1, 23.00

Μια απρόσμενη αφορμή για εορτασμό κάνει την Αλισον να συνειδητοποιήσει κάτι που θα την προσγειώσει απότομα. Λίγο μετά, μια παράξενη προειδοποίηση την κάνει να σκέφτεται το αδιανόητο. Το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται ο Κόουλ με την Αλισον αποκαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια.

Ξένη ταινία

«The courier» STAR, 23.30

Σε μια δουλειά που δεν χωρούν ερωτήσεις, ο Courier είναι ο καλύτερος που υπάρχει για να τη φέρει σε πέρας. Αναλαμβάνει να παραδώσει έναν χαρτοφύλακα και να πάρει ως αμοιβή 1 εκατ. δολάρια. Αν αποτύχει, θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό του αλλά ολόκληρη την οικογένειά του. Ποια είναι όμως η παγίδα; Ο χαρτοφύλακας ανήκει σε έναν δολοφόνο που τον τρέμει όλος ο υπόκοσμος και έχοντας έναν καινούργιο συνεργάτη δεν γνωρίζει ποιον να εμπιστευτεί. Κυνηγημένος από αδίστακτους δολοφόνους αλλά και ομοσπονδιακούς πράκτορες, ο Courier ξεκινάει ένα ταξίδι μη γνωρίζοντας πού θα καταλήξει και αν θα φέρει την αποστολή του εις πέρας. Πρωταγωνιστούν οι Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Τζόσι Χο, Λίλι Τέιλορ, Μαρκ Μάργκολις, Τιλ Σβάιγκερ, Μιγκέλ Φερέρ, Μίκι Ρουρκ. (ΗΠΑ, 2012, 86′)