– Στρώνουμε το τραπέζι με πρωτότυπα ορεκτικά και εξαίσια κοκκινιστά κρεατικά, ψαρικά, λαδερά και γεμιστά .
-Ναπολιτέν: η κλασσική ιταλική σάλτσα βήμα βήμα και τα μυστικά της αλλά και 15 ακόμα συνταγές για σάλτσες και ντιπ με μαγειρεμένη, ωμή και λιαστή ντομάτα.
– Φτιάχνουμε γλυκά με ντομάτα: μαρμελάδες, καπκέικ, γρανίτα και γλυκό του κουταλιού.
– Προσθέτουμε στις κρύες ντοματόσουπες φρούτα εποχής και αρωματικά βότανα.
-Βάζουμε ελληνικά τυριά σε «κόκκινα» ζυμαρικά, ριζότι και πιλάφια.
-Πασπαλίζουμε με αφρό αλατιού τις ντοματοσαλάτες μας.
-Φουρνίζουμε ντοματοψωμάκια, φοκάτσια με λιαστές ντομάτες και τάρτες.
Και άλλα μυστικά και συνταγές με το πιο δημοφιλές λαχανικό.

Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!