• Αναζήτηση
  • Η γεύση της Μυκόνου

    Τυροβολιά και χειροποίητο φύλλο για την εμβληματική κρεμμυδόπιτα!

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Ανοίγουμε φύλλο για την θρυλική κρεμμυδόπιτα της Μυκόνου. Στο εστιατόριο «Bakalo» ο Γιάννης Γαβαλάς μας δείχνει πώς γίνεται το πιο εμβληματικό φαγητό του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Ελλάδας.

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

    Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

    Στα περίπτερα από την Τρίτη, 24 Ιουλίου.

    Γευσιγνώστης