Η γενική εικόνα σε ένα εργασιακό χώρο, καλώς ή κακώς δεν αφορά μόνο στις επαγγελματικές δεξιότητες. Ένας άντρας που θέλει να επιβληθεί με την εικόνα του, δείχνει τη δέουσα προσοχή και στο ντύσιμο του. Θέλει ναι μεν, να είναι επίσημος και κομψός, αλλά ταυτόχρονα άνετος μέσα στα ρούχα της δουλειάς του.

Το μυστικό σε ένα επίσημο ντύσιμο δεν είναι μόνο το κουστούμι αυτό καθ’ αυτό, αλλά και το πουκάμισο που θα επιλέξει να φορέσει. Πόση γοητεία μπορεί να προσθέσει ένα απλό κομμάτι ρούχου, που συνοδεύει τον άντρα σε κάθε του βήμα. Όταν θα πάει στο γραφείο ή σ’ ένα επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό;

Η απάντηση κρύβεται στα πουκάμισα που σχεδιάζει ο Αμερικανικός οίκος Brooks brothers, ο οποίος φέτος κλείνει 200 χρόνια λειτουργίας και παραμένει η κορυφαία επιλογή στην ανδρική ένδυση. Διαχρονικά και ταυτόχρονα σύγχρονα πουκάμισα που εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός άντρα που φροντίζει την εμφάνιση και την εικόνα του.

Τα κοινά πουκάμισα όμως, δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας ενός σύγχρονου άνδρα. Αντιθέτως, τσαλακώνονται πολύ εύκολα και αλλοιώνουν το στυλ του. Ο οίκος Brooks brothers εδώ και 65 χρόνια παράγει και εξελίσσει το φημισμένο Non Iron βαμβακερό πουκάμισο που δεν τσαλακώνει προσδίδοντας άψογη εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Η απόλυτη εγγύηση ότι μπορεί τελικά ένας άντρας να παραμείνει ατσαλάκωτος και ταυτόχρονα άνετος, χωρίς ανησυχεί για την κατάσταση του πουκαμίσου του.

Η ανθεκτικότητά τους είναι εγγύηση και οφείλεται στο γεγονός ότι είναι 100% βαμβακερά, κατασκευασμένα από το περίφημο βαμβάκι της ποικιλίας Supima που καλλιεργείται στην Αμερική και αποτελεί την ανώτερη ποιότητα βαμβακιού στο κόσμο. Το μυστικό που πολλοί άντρες δε προσέχουν όταν αγοράζουν τα πουκάμισά τους είναι η ραφή και το πώς είναι τοποθετημένο το γαζί επάνω τους. Με ιδιαίτερη έμφαση στο μονό γαζί του γιακά, τις μανσέτες και την πατιλέτα, τα πουκάμισα μένουν απαράλλαχτα και αποφεύγονται οι ζάρες που εμφανίζονται στις ραφές μετά το πλύσιμο.
Η δύναμη στο χρόνο είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό αυτών των πουκαμίσων, κάτι που αναζητά κάθε σύγχρονος άντρας που επιμελείται την εμφάνισή του. Τα κουμπιά του λοιπόν είναι άφθαρτα αφού δε σπάνε, δε χαλαρώνουν και παραμένουν σταθερά στη θέση τους, χάρη στη σταυρωτή ραφή τους.

Το σημαντικό στο τέλειο πουκάμισο είναι να δένουν όλα του χαρακτηριστικά στοιχεία αρμονικά, δημιουργώντας ένα χάρμα οφθαλμών. Ακόμη και οι τσέπες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να το μοτίβο της τσέπης να εφάπτεται απόλυτα με το μοτίβο του πουκαμίσου και άρα η ένωση τους να είναι σχεδόν αόρατη.

Όλα βρίσκονται σε τέλεια αρμονία. Με ένα γερό και κομψό πουκάμισο που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, όλο το υπόλοιπο ντύσιμο του άντρα απογειώνεται. Το τέλειο office ντύσιμο των αντρών ολοκληρώνεται με το περίφημο Navy Blazer, το μπλε σακάκι με τα χρυσά κουμπιά και τη μεταξωτή ριγέ γραβάτα που δείχνει πάντα γοητευτική σε κάθε άντρα.

Ο σύγχρονος άντρας έχει ένα σύμμαχο σε βάθος χρόνο που στηρίζει την κομψή και φινετσάτη του εμφάνιση κάθε ώρα και στιγμής της ημέρας, για να είναι πάντα καλοντυμένος με εμβληματικά ρούχα που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο λεπτό.
Ανακαλύψτε την συλλογή στο brooksbrothers.com.gr/man