Για όλους μας η εβδομάδα είναι μία αγωνιστική κούρσα απέναντι στις υποχρεώσεις, την καθημερινή ρουτίνα και τον εαυτό μας. Οι στιγμές χαλάρωσης είναι λίγες και οι στιγμές που μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας είναι ακόμα λιγότερες. Στο σπίτι, το δικό μας καταφύγιο μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από όλα όσα μας ζορίζουν. Μα πότε καθίσατε τελευταία φορά γύρω από το τραπέζι και μοιραστήκατε στιγμές;
Το τραπέζι της τραπεζαρίας θα είναι πάντα η «στρογγυλή» μας τράπεζα, το Κυριακάτικο γεύμα μας, οι φίλοι, τα χαμόγελα και το τσούγκρισμα από τα ποτήρια μας. Για αυτό το λόγο η διακόσμηση τραπεζαρίας μας αξίζει να είναι τέλεια και προσαρμοσμένη στο προσωπικό μας γούστο και διαμορφωμένης στο προσωπικό μας χώρο. Στην ερώτηση «Τι τραπέζι να διαλέξω για την τραπεζαρία μου» ή «Τι να βάλω πάνω στην τραπεζαρία μου» σας έχουμε τις καλύτερες επιλογές σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε!
Minimal Επιλογές
Για εσάς που αγαπάτε την απλότητα και το σύγχρονο design. Λιτές γραμμές
και γούστο είναι οι οδηγοί για την διακόσμηση της τραπεζαρίας σας. Ένα
ιδιαίτερο φωτιστικό μπορεί να δώσει τον τόνο, που χρειάζεται για έναν
μοντέρνο αέρα, συνδυασμένο με καρέκλες που θα είναι πάντα διαχρονικές.

Αυτό σετ τραπεζαρίας με 4 καρέκλες είναι ό,τι πρέπει για μικρά δωμάτια, που έχουν όμως
χαρακτήρα!

Για εσάς που σας αρέσει η απλότητα και τα γήινα χρώματα, ένα στρογγυλό τραπέζι, με στρογγυλεμένα τελειώματα δίνει μία αίσθηση χαλάρωσης στο χώρο σας.

Η πιο στιλάτη και «πράσινη» καρέκλα της κατηγορίας. Με περιβαλλοντολογικές ανησυχίες, αυτή η μοναδική καρέκλα είναι 55% από ανακυκλωμένο πλαστικό, συναρμολογείτε απλά με ένα «κλικ».

Έξοχο Εξοχικό!

Είτε αγαπάτε την ατμόσφαιρα του εξοχικού στιλ, είτε το εξοχικό σας σπίτι χρειάζεται ανανέωση παρακάτω θα βρείτε προτάσεις, που θα σας συναρπάσουν. Προσθέτοντας υπερμοντέρνα στοιχεία, η διακόσμηση της τραπεζαρίας σας θα μετατρέψει τον χώρο σας σε ένα μοντέρνο εξοχικό με ρουστίκ πινελιές. Το λευκό και το καφέ χρώμα μοιάζουν οι πιο ιδανικές πινελιές.

Το κατάλληλο τραπέζι για το εξοχικό και το ρουστίκ σπίτι. Το τραπέζι φαγητού με αναδιπλούμενα φύλλα είναι η λύση σε περιορισμένο χώρο. Καθίζει 2-4 άτομα και η επιφάνεια του καθαρίζεται εύκολα. Από 100% ανανεώσιμο υλικά μετακινείται εύκολα και αποθηκεύεται ευκολότερα!

Χρωματική Παλέτα

Αν το σπίτι σας είναι σκοτεινό ή θέλετε να ζωηρέψετε τον χώρο της τραπεζαρίας σας υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνετε την τραπεζαρία σας το πιο ιδιαίτερο δωμάτιο του σπιτιού. Με εύκολους τρόπους και μυστικά tips κάντε το δείπνο σας πιο έντονο και ανεβάστε τους τόνους στον προσωπικό σας χώρο.

Η διακόσμηση τραπεζαρίας μοιάζει άτονη; Μήπως χρειάζεται λίγο χρώμα για να «ζωντανέψει» το παλιό σας τραπέζι. Μια καρέκλα σε έντονο χρώμα μπορεί να αλλάξει όλο το σκηνικό με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Χρώμα και κομψός σχεδιασμός.

Κλασικά διαχρονικό και σικ

Η λύση στο το πώς να διακοσμήσω την τραπεζαρία μου με κλασσικό τραπέζι βελανιδιάς! Ασφαλής επιλογή είναι το μοναστηριακό τραπέζι, παραδοσιακό και κομψό χωρίς όγκους δεν χάνει ποτέ την ομορφιά του και το ξύλο της επιφάνειας του «γερνάει» με μια αυθεντική αίσθηση.

Μια κλασσική επιλογή για να ταιριάξετε με το τραπέζι ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό χώρο τραπεζαρίας, είναι αυτή η υφασμάτινη καρέκλα με ξύλινα πόδια κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας να την κάνετε από καρδιάς . Σκεφτείτε πως τα νέα σας έπιπλα μπορούν να αναζωογονήσουν τον υπάρχοντα χώρο ή να φτιάξουν νέες αναμνήσεις σε έναν καινούργιο. Τα πάντα για εσάς, τα πάντα για το σπίτι, γιατί όλοι αξίζουμε #ligospitiakoma.