Εκποµπή µαγειρικής
«Γλυκές αλχημείες» ΣΚΑΪ, 18.50
Στη σημερινό επεισόδιο, ο πρεσβευτής της ελληνικής ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Αρχιμάγειρα της Γαλλικής Πρεσβείας Jean-Marie Hoffmann, σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που ξεχειλίζει από έμπνευση και γαλλική φινέτσα. Το αποτέλεσμα αυτής της «ελληνογαλλικής συμμαχίας» είναι δύο υπέροχες συνταγές: η παραδοσιακή κρέμα blancmange και το γνωστό και αγαπημένο soufflé au chocolat.
Τηλεπαιχνίδι
«Celebrity game night» ANT1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Σπύρος Σούλης, ενώ στη δεύτερη θα είναι ο Γιώργος Γιαννιάς,η Ελένη Καρακάσηκαιο Νίκος Παπαδάκης. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.


Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Ο Μέρντοχ και άλλοι συνάδελφοί του από το Τμήμα πέφτουν θύματα σκληρής βίας στο λιμάνι, ενώ ερευνούν για τους δράστες της επίθεσης στον Μπράκενριντ και προσπαθούν να τους πιάσουν. Η δρ Ογκντεν και η δρ Γκρέις στο μεταξύ, δίνουν τη δική τους μάχη στο δικαστήριο.


Ξένη ταινία
«Το ξέφωτο» ΣΚΑΪ, 00.45
Ο Γουέιν και η Αϊλίν Χέις ζουν ευτυχισμένοι το αμερικανικό όνειρο, μέχρι την ημέρα που ο Γουέιν πέφτει θύμα απαγωγής. Οι λεπτομερείς έρευνες του FBI μετατρέπουν και την ίδια την Αϊλίν σε θύμα, ενώ οι ανακρίσεις φέρνουν στο φως μια ζωή που δεν είναι καθόλου όπως φαίνεται: γεμάτη υποψίες, μυστικά και απωθημένα. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Γουίλεμ Νταφόε, Ελεν Μίρεν, Αλεσάντρο Νιβόλα. (ΗΠΑ, 2004, 95′)

HeliosPlus