Τηλεπαιχνίδι
«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.



Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ANT1, 19.00
Η φωτογραφία της βιολογικής μάνας του Παύλου ξυπνάει περίεργες αναμνήσεις στον Αρη από την πρώιμη παιδική του ηλικία. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει τίποτα και αποφασίζει να ψάξει μόνος του τι σημαίνει αυτή η σύμπτωση. Η Σοφία από την άλλη επιμένει ότι η φωνή του ακροατή που πήρε τηλέφωνο θύμιζε πολύ τη φωνή του πατέρα της. Η Χρυσάνθη το αρνείται, η συμπεριφορά της όμως είναι παραπάνω από ύποπτη. Ο Παύλος και η Ζωή παρεξηγούν τη στάση του Αρη απέναντι στο θέμα του Παύλου.
Ξένη ταινία
«Επαγγελματίες απατεώνες» STAR, 24.00
Ο Ρόι είναι μοναχικός, υποχόνδριος, με τάσεις αγοραφοβίας και εμμονή με την καθαριότητα. Το επάγγελμά του είναι… μικροαπατεώνας. Μαζί με τον νεαρό συνεργάτη του Φρανκ, στήνουν έξυπνα «κόλπα» αποσπώντας χρήματα από τα ανυποψίαστα θύματά τους. Αυτή την εποχή ο Ρόι και ο Φρανκ ετοιμάζουν ένα μεγάλο «κόλπο», που είναι σίγουροι πως θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη. Και αυτήν ακριβώς τη στιγμή, εμφανίζεται εντελώς αναπάντεχα η Αντζελα, η 14χρονη κόρη του Ρόι, που δεν έχει ιδέα για την επαγγελματική καριέρα του πατέρα της. Η προγραμματισμένη ζωή του Ρόι αναστατώνεται, ο ίδιος αγχώνεται τρομερά, ενώ το «κόλπο» κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Σαμ Ρόκγουελ, Αλισον Λόμαν, Μπρους Αλτμαν. (ΗΠΑ, 2003, 108′)

HeliosPlus