• Αναζήτηση
 • Ο Μητσοτάκης ξέχασε το διαβατήριό του και αποκλείστηκε στους Κήπους του Εβρου

  Τελικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το παραδέχθηκε (με χιούμορ). Για πολλά φταίει η... Μαρέβα, ακόμα και επειδή ξέχασε να πάρει μαζί του το διαβατήριο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τελικά και ο Κυριάκος  Μητσοτάκης το παραδέχθηκε (με χιούμορ). Για πολλά φταίει η… Μαρέβα, ακόμα και επειδή ξέχασε να πάρει μαζί του το διαβατήριο. 

  Τι ακριβώς συνέβη; Ο Πρόεδρος της  ΝΔ κατευθυνόταν στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.

  Οταν έφτασε στο τουρκικό τελωνείο στους Κήπους του Εβρου διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, δηλαδή ούτε διαβατήριο, αλλά ούτε και ταυτότητα.

  Ετσι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και την αποστολή, ανάμεναν να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

  Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ αντιμετώπισε με χιούμορ την όλη περιπέτειά του και ανήρτησε στο instagram μια φωτογραφία του που τον εμφανίζει ωσάν να θέλει να… πνίξει την Μαρέβα, θεωρώντας την προφανώς «ένοχη» για την ταλαιπωρία του.

  Πολιτική