Opel Crossland X 1.6 CDTi X-Cite

Διαστάσεις (Μ-Π-Υ) 4,212 – 1,825 – 1,605 μέτρα
Κινητήρας: 1.560 κ.εκ.
Ισχύς: 99 ίπποι
Ροπή: 254 Nm
0-100 χλμ./ώρα: 12,0 δευτερόλεπτα
Μέγιστη ταχύτητα: 180 χλμ./ώρα
Κατανάλωση: 3,6
Ρύποι: 93 γραμμ. CO2/χλμ.
Τέλη κυκλοφορίας: 83,7 ευρώ
Τιμή: €20.550
Κόστος πρώτου μισθώματος: €4.000
Κόστος μισθώματος: €193/μήνα

Εξελίσσοντας το είδος των πολυχρηστικών οχημάτων προς μια διαφορετική, πιο περιπετειώδη κατεύθυνση –διαγράφοντας έτσι κάθε λόγο ύπαρξης του Meriva –η Opel τοποθέτησε δίπλα στο Mokka X το Crossland X, το οποίο συνδυάζει τις διαστάσεις ενός supermini με τη χωροταξική ευελιξία ενός MPV και την αισθητική ενός SUV.

Στην περίπτωση μάλιστα της έκδοσης X-Cite με τον κινητήρα πετρελαίου των 1.560 κ.εκ. απόδοσης 99 ίππων, στην εξίσωση προσμετρούνται δύο ακόμη παράμετροι: η αποδοτικότητα του μοτέρ που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων και ο πλήρης εξοπλισμός, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: σύστημα WiFi OnStar με δωρεάν συνδρομή για ένα έτος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, αερόσακους οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς και οροφής, σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση, ESP και HSA, σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, σύστημα IntelliLink για την προβολή και τη χρήση των λειτουργιών smartphone, προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρας LED, δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων με χειριστήρια ηχοσυστήματος και Cruise Control, χρωμιωμένες ράγες οροφής και spoiler πίσω, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Ενα ακόμη πλεονέκτημα του Crossland X σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του αφορά τη σχέση εξωτερικών διαστάσεων και εσωτερικών χώρων καθώς το «μικρό» Opel έχει το μεγαλύτερο μήκος, πλάτος και ύψος από τους άμεσους ανταγωνιστές του, κάτι που το καθιστά περισσότερο ευρύχωρο από αυτούς.

Ταυτόχρονα, λύσεις όπως η αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων σε ποσοστό 60:40 αλλά και η δημιουργία ενός εντελώς επίπεδου χώρου αποσκευών με όγκο 1.255 λίτρα μετά την πλήρη αναδίπλωσή τους, αναβαθμίζουν την πρακτικότητα του μοντέλου, στο οποίο το πορτμπαγκάζ έχει αρχική χωρητικότητα 410 λίτρα.

Toyota Auris 1.4 D-4D Live

Κινητήρας: 1.364 κ.εκ., 90 ίπποι
Κατανάλωση: 3,4 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 89 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €19.725
Κόστος πρώτου μισθώματος: €3.600
}Κόστος μισθώματος: €189/μήνα

Η μοναδική πετρελαιοκίνητη πρόταση στην γκάμα του Auris αποτελεί μια από τις αποδοτικότερες στην κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks χάρη στον συνδυασμό του συγκεκριμένου κινητήρα με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Citroen C3 1.6 BlueHDi Corporate

Κινητήρας: 1.560 κ.εκ., 100 ίπποι
Κατανάλωση: 3,7 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 95 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €15.300
Κόστος πρώτου μισθώματος: €3.000
Κόστος μισθώματος: €149/μήνα

Με εξοπλισμό που εκπλήσσει ευχάριστα στην έκδοση Corporate, νεανικό design και αναρίθμητες λύσεις εξατομίκευσης το γαλλικό supermini επωφελείται από τις Euro 6 προδιαγραφές του στους τομείς της κατανάλωσης και των ρύπων.

Hyundai i20 1.1 CRDi

Κινητήρας: 1.120 κ.εκ., 75 ίπποι
Κατανάλωση: 3,9 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 103 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €14.990
Κόστος πρώτου μισθώματος: €3.500
Κόστος μισθώματος: €143/μήνα

Περισσότερο ευρύχωρο από κάθε άλλο supermini και με 326 λίτρα στον χώρο αποσκευών, το i20 στη συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει τον κινητήρα με τον χαμηλότερο κυβισμό και ταυτόχρονα το μικρότερο μηναίο μίσθωμα.

MINI Countryman 1.5 D ONE

Κινητήρας: 1.496 κ.εκ., 116 ίπποι
Κατανάλωση: 4,1 λίτρα/100 χλμ.
Ρύποι: 109 γραμμ. CO2/χλμ.
Τιμή: €28.222
Κόστος πρώτου μισθώματος: €5.700
Κόστος μισθώματος: €223/μήνα

Πεντάθυρο και εξ ορισμού πρακτικότερο από τα υπόλοιπα MINI λόγω των αυξημένων διαστάσεων, αποτελεί πρωτίστως lifestyle επιλογή. Ο δε κινητήρας diesel των 116 ίππων συνδυάζει απόδοση και οικονομία.

Κερδίστε δωρεάν ενοικιάσεις με το πρόγραμμα Avis Preferred

Kάθε φορά που ενοικιάζετε ένα αυτοκίνητο από την Avis «ξεκλειδώνετε» νέα προνόμια και αποκλειστικές εκπτώσεις με το πρόγραμμα Avis Preferred. Το ανανεωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης που σας ανταμείβει για κάθε ενοικίαση που πραγματοποιείτε, προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια όπως δωρεάν ενοικιάσεις, δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου, εκπτωτικά κουπόνια και πολλά άλλα, ενώ όλα αυτά συνδυάζονται με τα ήδη υπάρχοντα προνόμια, όπως προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και γρήγορες διαδικασίες χωρίς αναμονές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δωρεάν online εγγραφή στο www.avis.gr.

Το πρόγραμμα Avis Preferred αποτελείται από τρεις βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club. Κάθε βαθμίδα προσφέρει προνόμια και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη του προγράμματος ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Με κάθε ενοικίαση τα μέλη συλλέγουν πόντους που τους φέρνουν πιο κοντά στην επόμενη βαθμίδα, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις υπόλοιπες παροχές του προγράμματος.

Παράλληλα τα μέλη έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ταξιδιών τους, καθώς μπορούν για μεγαλύτερη ευκολία να έχουν την Avis Preferred κάρτα τους στο smartphone τους, ενώ κατεβάζοντας το νέο Αvis App μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνονται από το κινητό τους τηλέφωνο για το status και τα προνόμια που τους προσφέρει το Avis Preferred, να παρακολουθούν το ιστορικό των ενοικιάσεων που έχουν πραγματοποιήσει αλλά και τα μελλοντικά τους ταξίδια ενώ μπορούν επίσης να ελέγχουν τι ξοδεύουν για κάθε τους ταξίδι.

Εγγραφείτε σήμερα στο Avis Preferred με μια επίσκεψή σας στο www.avis.gr.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ