• Αναζήτηση
 • Μικρά νέα

  Volvo Personal Service και στην Ελλάδα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Volvo Personal Service και στην Ελλάδα

  Ενα νέο πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων προσφέρει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας Σαρακάκης (Λ. Αθηνών 71, Αθήνα), μειώνοντας στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών του. Σύμφωνα με αυτό, κατά τη διάρκεια του σέρβις εργάζονται δύο τεχνίτες σε ένα αυτοκίνητο, ως μία ομάδα, αντί για έναν τεχνίτη κάθε φορά, διαδικασία που αποτρέπει λάθη καθώς βασίζεται σε μια απόλυτα προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. Επιπλέον, ο πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά τη διάρκεια του service ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του. Επίσης, καθώς ο χρόνος κάθε service μειώνεται, οι πελάτες Volvo μπορούν να παραμείνουν στο συνεργείο απολαμβάνοντας τον καφέ τους και διαβάζοντας την εφημερίδα τους ή σερφάροντας στο Διαδίκτυο μέσω του διαθέσιμου δωρεάν Wi-Fi, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες.

  Η τρίτη γενιά του Ceed η οποία, όπως και οι προηγούμενες, έχει εξελιχθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις 6 Μαρτίου προβάλλοντας έναν δυναμικότερο χαρακτήρα σε κάθε επίπεδο, ενώ εκτός από την απόστροφο της ονομασίας του θα εγκαταλείψει και την τρίθυρη έκδοση προς όφελος μιας πρακτικότερης station wagon.

  Η Harley-Davidson αναζητεί νέους αντιπροσώπους

  Με σκοπό τη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων, η Harley-Davidson αναζητεί νέους αντιπροσώπους στην Ελλάδα, οι οποίοι παράλληλα θα λειτουργούν και ως θεματοφύλακες της κουλτούρας της αμερικανικής εταιρείας συμβάλλοντας στη δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων στους λάτρεις της μοτοσικλέτας. Ταυτόχρονα οι υποψήφιοι θα βρεθούν μπροστά σε μια επιχειρηματική ευκαιρία καθώς η ιδιοκτησία και η διαχείριση ενός εμπορικού καταστήματος της Harley-Davidson θεωρείται και ζήτημα κύρους στον χώρο των δύο τροχών. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμες στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία με e-mail (ddsee@harley-davidson.com) ή τηλεφωνικώς στο (+30) 210 6109089.

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Autohub