Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί μετά από αρκετά χρόνια αποχωρίστηκε τις περίφημες σοκολά-μαύρες μπαλαρίνες της Chanel. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ξαναφόρεσε sexy δωδεκάποντα, κάτω από ένα εκτυφλωτικό, ολόχρυσο μεταλλικό φόρεμα του οίκου Versace. Η Ιταλίδα η οποία για ένα μεγάλο διάστημα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της μόδας, ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο και περπάτησε στο φαντασμαγορικό catwalk.

Κάτω από αστραφτερούς προβολείς, δυνατές μουσικές και ένα μεγάλο πλήθος να την χειροκροτεί γεμάτο ενθουσιασμό. Η 49χρονη Κάρλα έβαλε φωτιά στην πασαρέλα, έχοντας στο πλευρό της τις επίσης διάσημες πρώην συναδέλφους της. Η κατάξανθη, «ψυχρή» γερμανίδα Κλώντια Σίφερ, η κακομαθημένη Ναόμι Κάμπελ, η αισθησιακή Έλενα Κρίστενσεν και η σαγηνευτικά ωραία 51χρονη Σίντι Κρόφορντ επέστρεψαν για λίγες μόνο ώρες στο fashion world. Η Donatella Versace, η δαιμόνια αδελφή του Gianni η οποία ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία τον εμβληματικό ιταλικό οίκο μετά την άγρια δολοφονία του αδελφού της στο Μαϊάμι, είναι «υπεύθυνη» για αυτή την επανένωση των super models της δεκαετίας του ’90. Πέντε γυναίκες οι οποίες παραμένουν εκθαμβωτικές στα 50 τους χρόνια. Η Κάρλα Μπρούνι ως ιταλίδα κέρδισε τα πλέον θερμά χειροκροτήματα και τα περισσότερα θετικά σχόλια μεταξύ των συμπατριωτών της.

Η κυρία Μπρούνι-Σαρκοζί δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη μετά το τέλος του show το οποίο αποτελούσε φόρο τιμής στον μεγάλο Gianni Versace που αρκετά χρόνια πριν είχε εμπνευσθεί τα φοβερά αυτά μεταλλικά φορέματα. “Gracie cara” έγραψε στο instagram η κυρία Σαρκοζί, απευθυνόμενη στη Donatella. Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί λίγο μετά εγκατέλειψε το Μιλάνο για να επιστρέψει στο Παρίσι.

Τραγουδοποιός, «πρόσωπο» του Bvlgari, ελληνολάτρης

Η Κάρλα-Τζιλμπέρτα Μπρούνι, μία από τις πλέον πολυσυζητημένες γυναίκες της εποχής μας, φθάνει σε ένα μήνα στην Αθήνα. Μια καλαίσθητη ασπρόμαυρη αφίσα με το πρόσωπο της Κάρλα έξω από το «Παλλάς» στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου μας πληροφορεί ότι θα βρίσκεται στον δημοφιλή Αθηναϊκό χώρο (στις 23 και 24 Οκτωβρίου) για δύο συναυλίες. Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί έρχεται ως γνωστό στην Ελλάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο “French touch”. Η Αθήνα θα είναι μάλιστα ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα την συνοδεύσει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος πάντα άλλωστε δήλωνε υπερήφανος για τις «ελληνικές του ρίζες». Η τραγουδοποιός Κάρλα. Η «ηθοποιός» Κάρλα η οποία κατόρθωσε να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία του Γούντι Άλλεν “Midnight in Paris” ενώ ακόμα ήταν η πρώτη κυρία της Γαλλίας. Η 49χρονη κυρία Σαρκοζί είναι σήμερα το «πρόσωπο» στην καμπάνια του κορυφαίου οίκου κοσμημάτων Bvlgari. Η ζωή της γεμάτη φώτα, glamour, περιπέτειες.

Η άφιξη στην Αθήνα, το video clip του Βασίλειου, οι αρχαίοι φιλόσοφοι…

Η Μπρούνι ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, γνώρισε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πρωταγωνίστησε στα fashion shows παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών και στη ζωή ισχυρών ανδρών. Το 1993 «πέταξε» για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο δημοφιλής έλληνας σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος την προσκάλεσε στη χώρα μας για να πρωταγωνιστήσει στο video clip του τραγουδιού “Passion fashion”. (Ο έλληνας designer ερμήνευσε ο ίδιος το τραγούδι το οποίο είχε δημιουργήσει αίσθηση εκείνη την εποχή). Η Κάρλα γοήτευσε το ελληνικό κοινό. Ένα μεγάλο πάρτι είχε διοργανωθεί προς τιμήν της. Εκείνη την εποχή μάλιστα το super model απασχολούσε συνέχεια τα διεθνή media. Η ιταλίδα Κάρλα με τα γατίσια, πράσινα μάτια και τις θανατηφόρες αναλογίες, θεωρήθηκε η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο Μικ Τζάγκερ-Τζέρι Χώλ. Ο αρχηγός των Ρόλινγκ Στόουνς εγκατέλειψε την επίσης top model σύζυγό του Τζέρι Χωλ για την εκρηκτική ιταλίδα. Η Μπρούνι ιδιαίτερα προσιτή, φιλική, ένα χαρούμενο πανέμορφο τότε νεαρό κορίτσι επισκέφθηκε την Ακρόπολη, εντυπωσιάζοντας τους πάντες γύρω από τις γνώσεις της για τους αρχαίους έλληνες ποιητές και φιλοσόφους…

Ελεύθερο πνεύμα, άστατη, υπολογίστρια

Ποια είναι όμως η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί; Είναι μια γυναίκα ελκυστική, απίστευτα γοητευτική και «ασυγκράτητη» γι’ αυτούς που ξέρουν; Μια γυναίκα η οποία γνωρίζει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την εξωτερική της εμφάνιση; Κάποιοι επιμένουν ότι το κορίτσι της πλούσιας οικογένειας από το Τορίνο ήταν πάντα ελεύθερο πνεύμα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι πιστή στις φιλίες της, άστατη στον έρωτα αλλά συγχρόνως σκληρή και υπολογίστρια. Οι στενοί της φίλοι μιλούν για ένα «υπέροχο, αιθέριο, γλυκό πλάσμα». Ο σύζυγός της την λατρεύει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σαν πρώτη κυρία της Γαλλίας, κατόρθωσε να γίνει αγαπητή στον πολύ κόσμο και ιδιαίτερα στο γυναικείο φύλλο το οποίο στην αρχή την έβλεπε ανταγωνιστικά. Η Κάρλα Σαρκοζί όπως και η Μελάνια Τράμπ τώρα, είναι σίγουρα μακριά από τα πρότυπα της μέσης γυναίκας. Εντυπωσιακά ωραίες, καλλίγραμμες, υπέρκομψες. Ο Νικολά Σαρκοζί αισθανόταν υπερήφανος όταν εκείνη στεκόταν στο πλευρό του, ντυμένη πάντα με κομψότατα ρούχα του εμβληματικού οίκου Dior. Η σύντροφός του ευγενικά πάντα φρόντιζε να φοράει χαμηλοτάκουνα για να μην φαίνεται «τεράστια» δίπλα στον μικρόσωμο πρόεδρο.

Καρπός παράνομου έρωτα, οι διανοούμενοι και η Αριστερά…

Οι μπαλαρίνες Chanel, τα χαμηλοτάκουνα Roger Vivier με τις μεγάλες χρυσές αγκράφες μπροστά, τα σανδάλια των Dior και Saint Laurent συνόδευαν τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νικολά. Η εμφάνιση της Κάρλα με μακριά Dior τουαλέτα και φλατ παπούτσια στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (στην διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Γηραιά Αλβιόνα) είχε συζητηθεί ιδιαίτερα. Η ωραία Κάρλα ήταν άψογα ντυμένη. Η βασίλισσα Ελισάβετ εντυπωσιάστηκε μάλιστα από τους καλούς της τρόπους. Η Κάρλα είναι άλλωστε επίσημος γόνος των Μπρούνι-Τεντέσκι.

Ο μπαμπάς πλούσιος βιομήχανος του Τορίνο, με την οικογένεια να κατοικεί σε ένα υπέροχο πύργο. Ο πραγματικός πατέρας της Κάρλα είναι ο Μαουρίτσιο Ρεφέρ. Ο 19χρονος νεαρός κιθαρίστας διατηρούσε δεσμό με την πιανίστα μαμά Μαρίζα, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον ισχυρό βιομήχανο. Ο σύζυγος της μητέρας την αναγνώρισε και την μεγάλωσε σαν δικό του παιδί. Η νταντά της Τερέζα Μπέλο λέει όμως ότι ήταν «ένα μοναχικό, εσωστρεφές κοριτσάκι». Μεγαλώνοντας το ήσυχο κοριτσάκι «μεταμορφώθηκε» σε …άγριο party girl. Ξενυχτούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, άρχισε να έχει τους πρώτους της εραστές. Ξεκίνησε με τα πλουσιόπαιδα στο Τορίνο, το Μιλάνο, τη Ρώμη, το Παρίσι και αργότερα πέρασε σε αριστερούς διανοούμενους. Ναι, η πλούσια Κάρλα «αγάπησε» για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της την Αριστερά…

Ο Νικολά Σαρκοζί γνωρίζει «επεισοδιακά» την μητέρα της Κάρλα

Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί έχει η ίδια πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί. Όπως τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον Νικολά στην μητέρα της, Μαρίζα Τεντέσκι. Η Κάρλα και η μαμά της βρίσκονταν στο διαμέρισμά τους στο Παρίσι. Η κόρη ετοιμαζόταν για βραδινή έξοδο όταν χτύπησε η πόρτα. Άνοιξε η κυρία Τεντέσκι. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ήταν ακριβώς μπροστά της συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές του. Η μητέρα έμεινε άφωνη. Τότε η Κάρλα η οποία έβγαινε από το μπάνιο φώναξε στην κεραυνοβολημένη Μαρίζα «α μαμά! Αυτός είναι ο Νικολά, ξέχασα να σου το πω».

Η μητέρα Τεντέσκι εξομολογείται ότι η Κάρλα δεν γνώριζε ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας μέχρι την ηλικία των 28 ετών. Ο αδελφός της, ο Βιρτζίνιο, πέθανε από AIDS σε ηλικία 46 ετών. Ο Αλμπέρτο Μπρούνι Τεντέσκι είχε αδυναμία στην Κάρλα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πραγματική του κόρη. Ο Ιταλός βιομήχανος και συνθέτης πέθανε πριν αρκετά χρόνια. Ο βιολογικός της πατέρας Μαουρίτσιο Ρεφέρ ζει στην Βραζιλία. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την κόρη του. «Έμαθα ότι η Κάρλα ήταν δικό μου παιδί όταν γεννήθηκε το 1967. Με την μητέρα της είχαμε σχέση για έξι χρόνια. Ήταν μια μεγάλη ιστορία αγάπης» εξομολογήθηκε πριν λίγα χρόνια ο Μαουρίτσιο ο οποίος ασχολείται με την γαστρονομία και την παραγωγή κρασιού. Ο κύριος Ρεμέρ αισθάνθηκε πανευτυχής όταν η Κάρλα ταξίδεψε στη Βραζιλία μαζί με τα δυο παιδιά της. Τον γιο της Ορελιέν από το σύντομο δεσμό της με τον Γάλλο φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν και την εξάχρονη Τζούλια, καρπό του έρωτά της με τον Σαρκοζί.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η Κάρλα βρέθηκαν μάλιστα στα πρωτοσέλιδα των γαλλικών εφημερίδων, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο συνόδευσαν την πανέμορφη ξανθιά Τζούλια στο σχολείο για την έναρξη της νέας χρονιάς. Η μικρή δείχνει να έχει καλλιτεχνική φλέβα όπως και η γοητευτική μαμά της. Τραγουδάει και χορεύει μπαλέτο, κλέβοντας κυριολεκτικά τις εντυπώσεις…

Το δείπνο Σαρκοζί-Μακρόν και η Έλενα Κουντουρά

Η Κάρλα δηλώνει λάτρης του ελληνικού πολιτισμού. Με θερμά λόγια μίλησε για την Ελλάδα και η νυν πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στη χώρα μας. Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα αποδέχθηκαν στις 5 Ιουλίου 2017 την πρόσκληση του ζεύγους Εμμανουέλ Μακρόν. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας προσκάλεσε τους Σαρκοζί σε ιδιωτικό δείπνο στο Ελιζέ. Ο Μακρόν διατηρεί άλλωστε πολύ καλές σχέσεις με τον Σαρκοζί. Η Μπριζίτ, λάτρης της μουσικής (μην ξεχνάμε ότι είχε υποδεχθεί πριν κάποιες εβδομάδες την Ριάνα στο προεδρικό μέγαρο) δείχνει ενδιαφέρον για τις «μουσικές αναζητήσεις» της γοητευτικής τραγουδοποιού Κάρλα.

Το ζεύγος Σαρκοζί μοιάζει ευτυχισμένο. Η Κάρλα παραμένει στο πλευρό του αν και ο σύζυγός της δεν είναι πλέον ένας πανίσχυρος πολιτικός. Μην ξεχνάμε ότι η προηγούμενη σύζυγός του Σεσίλια, τον εγκατέλειψε λίγους μήνες αφότου ο Νικολά έγινε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η Σεσίλια, κόρη τσιγγάνου της Μολδαβίας άφησε τον Σαρκοζί στα κρύα του λουτρού για τα …μάτια του στενού του φίλου, βαθύπλουτου διαφημιστή Ρισάρ Ατίας. Η εντυπωσιακή Σεσίλια, επίσης πρώην μοντέλο, βρέθηκε να φοράει και εκείνη μπαλαρίνες όταν έπρεπε να βαδίσει δίπλα στον μικρόσωμο Σαρκοζί. Ο Νικολά θα συνοδέψει τελικά την Κάρλα στην Αθήνα; Μάλλον ναι! Το άλμπουμ “French Touch” περιέχει μια συλλογή-διασκευή γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά που την παραγωγή τους έκανε ο θρυλικός David Foster. Το πρώτο single του cd είναι το “Enjoy the Silence” το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990. Στην εμφάνισή της στην Αθήνα, την συνοδεύουν τέσσερις μουσικοί-σολίστες.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες αν στο «Παλλάς» θα δώσει το παρόν η Υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά. Η κυρία Κουντουρά η οποία στα νεανικά της χρόνια είχε δημιουργήσει μια διεθνή καριέρα ως μοντέλο, γνωριζόταν καλά με την Μπρούνι. Στο πάρτι μάλιστα που είχε δοθεί από τον Βασίλειο Κωστέτσο πριν 24 χρόνια, φωτογραφιζόταν συνέχεια με την διάσημη ιταλίδα συνάδελφό της…