Με δύο νέες κωμικές σειρές αντεπιτίθεται την ερχόμενη εβδομάδα το Mega συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο και τα τελευταία κομμάτια του ψυχαγωγικού παζλ του προγράμματός του. Η πρώτη θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 22.00. Πρόκειται για την σειρά «Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου», η οποία καταγράφει την εβδομάδα ενός ζευγαριού πριν το γάμο του η οποία θα μπορούσε να είναι η καλύτερη της ζωής του, αλλά μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι… Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Αθηνά Οικονομάκου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Αριέττα Μουτούση.
Την Τρίτη στις 22.00 πρεμιέρα θα κάνει το «Μάλιστα Chef». Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.
Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chez Philippe». Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δε σηκώνει κουβέντα.
Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος κι αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο του νάρκισσου Φίλιππου, όπου το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα… ή ένας καθημερινός εφιάλτης; Πρωταγωνιστούν οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Άννα Μενενάκου,Κώστας Αποστολάκης και Κλέλια Ρένεση.