• Αναζήτηση
  • Zουμερά: Εργον

    Σώκου Κέλλυ

    Το μοντέρνο μπακάλικο με τα ελληνικά προϊόντα των τοπικών παραγωγών, η χάρη του οποίου έχει φτάσει ως το Λονδίνο, το ήξερα και προτού φτάσω στη Ρόδο. Σπουδαία ιδέα και δουλειά επίσης. Χάρηκα όμως ιδιαίτερα όταν οι φίλοι μου εκεί μας το υπέδειξαν ως το καινούργιο τους στέκι για φαγητό. Από το μενού που υπογράφει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος – και υλοποιεί η ομάδα της Ρόδου – επιλέξαμε ντάκο, παστουρμαδοπιτάκια, πατάτες τηγανητές με τριμμένη γραβιέρα Νάξου, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μυρωδικά, καρμπονάρα και σολομό σε σούπα ντομάτας. Ολα νόστιμα και καλοφτιαγμένα, με μια μικρή παραφωνία: ο σολομός δεν ταίριαζε με την όξινη σούπα ντομάτας. Και μια παράκληση: το φιλικό και ευγενέστατο σέρβις ας ήταν λίγο πιο γρήγορο. {{{ moto }}}

    Αφιερώματα