• Αναζήτηση
 • Ραντεβού στο SKOUMOKY για κρασάκι

  Ντιζάïν ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου: Το design shop SKOUMOKY σε συνεργασία με τα εκλεκτά ελληνικά κρασιά Μεγαπάνου και τα πολυβραβευμένα τυριά της Πάνας Α.Ε., οργανώνει ένα ξεχωριστό διήμερο γευσιγνωσίας....

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ομάδα SKOUMOKY, η Οινοποιία Α. Μεγαπάνος και η Πάνας Α.Ε. γιορτάζουν τον ερχομό του καλοκαιριού στην πόλη και σας προσκαλούν να γευθείτε εκλεκτά κρασιά και τυριά σερβιρισμένα στη φρεσκοσχεδιασμένη σειρά σκευών και χρηστικών αντικειμένων των σχεδιαστριών της ομάδας (Χριστίνα Σκουλούδη, Χριστίνα Μόραλη, Ελενα Κυριακαράκου).

   

  Γεύση & Design

  **Οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δύο νέα ποιοτικά κρασιά – ανάλαφρα και οικονομικά – του οινοποιού Μεγαπάνου, το «Λευκό» και το «Ερυθρό», από χαρμάνι ελληνικών και γαλλικών ποικιλιών. Οι λάτρεις του τυριού θα δοκιμάσουν το φρέσκο αλοιφώμενο «τσοπανίσιο» λευκό τυρί της Πάνας Α.Ε. σε 5 διαφορετικές γεύσεις, κατάλληλο ακόμα και για καλοκαιρινή δίαιτα, ένα ιδιαιτέρως εύγεστο τυρί που παράγεται από εξειδικευμένους τυροκόμους και 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, χωρίς συντηρητικά, με ελάχιστα λιπαρά και λιγότερο από 1% αλάτι.

   

  **Όλα θα προσφέρονται μέσα στη νέα συλλογή επιτραπέζιων σκευών και αξεσουάρ κρασιού και φαγητού του SKOUMOKY: table runners, wine coolers και pick-nick bags από χειροποίητη τσόχα felt. 

   

   

  info
  “Design ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»
  Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015
  Από τις 6μ.μ και μέχρι αργά
  Οδός Λεμπέση (δίπλα στο Μετρό Ακρόπολης)
  Μουσική από τον DJ Jesus Tito Molina

  Αφιερώματα