• Αναζήτηση
  • Οδηγός επιβίωσης

    Σώκου Κέλλυ

    Ανάμεσα στα βιβλία μαγειρικής που απευθύνονται σε αρχάριους, φοιτητές και  εργένηδες ξεχωρίζει ένα ακόμη, εκείνο της Ντίνας Νικολάου «Μόνος στην κουζίνα», εκδ. Μίνωας. Στις 205 σελίδες του βρίσκει κανείς πέρα από χρήσιμες πληροφορίες για τα σκεύη και τη χρήση τους στην κουζίνα, νόστιμες και απλές συνταγές, χαμηλού κόστους που φτιάχνονται γρήγορα. Χάρη στην εύχρηστη κατηγοριοποίηση με βάση τα υλικά των πιάτων και τις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση και τη σωστή χρήση των τροφίμων, η μαγειρική φαντάζει παιχνιδάκι. Πειραματιστείτε με κλασικά μπιφτέκια, αλλά και παραδοσιακά κεμπάπ και τολμήστε τα πρώτα σας μπράουνις!

     

    Αφιερώματα