• Αναζήτηση
  • Rock & balls

    Η παρέα μου με κοίταξε καχύποπτα. Γιατί όχι; Στα μεξικάνικα πώς πίνουμε μαργαρίτες; Με ακολούθησαν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Καθήσαμε στην μπάρα, με θέα στην ανοιχτή κουζίνα, και δοκιμάσαμε ζουμερούς χοιρινούς κεφτέδες με πάπρικα και σάλτσα μπίρας, σερβιρισμένους με όσο-πρέπει-αλμυρές baby πατάτες με δενδρολίβανο και μια φρεσκότατη σαλάτα με σύκο και προσούτο Ευρυτανίας. Ολα δημιουργίες του σεφ Παναγιώτη Ξύγκου, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει στο πλευρό του Ντομινίκ Περό, προσωπικού σεφ του Φρανσουά Μιτεράν.  Στα κοκτέιλ διαλέξαμε από την κατηγορία Bourbon, το Bourbon Crusta, με λεμόνι, πορτοκάλι και γλυκό τελείωμα (υπάρχουν τρία διαφορετικά κοκτέιλ σε κάθε είδους ποτό). Το concept είναι πανέξυπνο, οι κεφτέδες ταιριάζουν με τα κοκτέιλ, το στυλ είναι πολύ προσεγμένο, το κλίμα όμως ήταν πολύ φασαριόζικο για τα γούστα μας. {{{ moto }}}

    *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

    Αφιερώματα