• Αναζήτηση
 • Μέτρα για τη «ζέστη» στο Δήμο Τρίπολης

  Ανοιχτές θα παραμείνουν κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Τρίπολης τις θερμές ώρες της ημέρας κι ως το βράδυ, για όσες ημέρες διαρκέσει ο καύσωνας. Ανοικτά θα παραμείνουν τα ΚΑΠΗ των μεγάλων δήμων της Πελοποννήσου και οι κλιματιζόμενες αίθουσες, προκειμένου να φιλοξενήσουν ηλικιωμένα άτομα και χρόνια πάσχοντες

  Ανοιχτές θα παραμείνουν κλιματιζόμενες αίθουσες στο Δήμο Τρίπολης τις θερμές ώρες της ημέρας κι ως το βράδυ, για όσες ημέρες διαρκέσει ο καύσωνας. Ανοικτά θα παραμείνουν τα ΚΑΠΗ των μεγάλων δήμων της Πελοποννήσου και οι κλιματιζόμενες αίθουσες, προκειμένου να φιλοξενήσουν ηλικιωμένα άτομα και χρόνια πάσχοντες.

  Εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων ο Δήμος Τρίπολης θέτει στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενους χώρους στα ΚΑΠΗ Τρίπολης, ώστε εφόσον παραστεί ανάγκη να μπορούν να καταφύγουν εκεί κάτοικοι του Δήμου Τρίπολης.

  «Στις ευπαθείς ομάδες συνιστάται να αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες (από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα), να προτιμούν ανοιχτόχρωμα ρούχα, να χρησιμοποιούν καπέλο και να καταναλώνουν άφθονο νερό» συμβουλεύει με ανακοίνωση του ο Δήμος.

  Ειδικότερα, οι αίθουσες που θα είναι διαθέσιμες στο κοινό είναι:
  – 1Ο ΚΑΠΗ Τρίπολης ( Πλατεία Βαλτετσίου – τηλ 2710-224423)
  – Παράρτημα ΚΑΠΗ Τρίπολης ( Παπαρηγοπούλου 1 και Ρήγα Φερραίου – τηλ 2710- 236021)
  Κοινωνία