• Αναζήτηση
 • Το κατάστημα λειτουργεί υπό Νέαν Διεύθυνσιν

  Όλα έτοιμα για την επιστροφή της Ντόρας. Ακόμα και το (νέο) όνομα: πολαΝΔησυ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλλονιά: «Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο;». Σαν το παλιό ανέκδοτο: Τι θα πει ακρίβυνε η βενζίνη; 50 Ευρώ έβαζα, 50 Δραχμές βάζω. Προς τι η απορία για ορισμό του Πανίκα ως εκλογικού υπεύθυνου της ΝΔ στη Μακεδονία; Δικός τους άνθρωπος είναι. Κατάδικος

  Το κατάστημα λειτουργεί υπό Νέαν Διεύθυνσιν | tovima.gr

  ·         Όλα έτοιμα για την επιστροφή της Ντόρας. Ακόμα και το (νέο) όνομα: πολαΝΔησυ.

  ·         Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά: «Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο;». Σαν το παλιό ανέκδοτο: Τι θα πει ακρίβυνε η βενζίνη; 50 Ευρώ έβαζα, 50 Δραχμές βάζω.

  ·         Προς τι η απορία για ορισμό του Πανίκα ως εκλογικού υπεύθυνου της ΝΔ στη  Μακεδονία; Δικός τους άνθρωπος είναι. Κατάδικος.

  ·         Η εξελικτική θεωρία στην υπηρεσία του Κοινοβουλευτισμού. Τα τρία στάδια της Βουλής: Συντακτική, Αναθεωρητική, Διήμερη.

  ·         Τ. Κουίκ: «Αυτό το χαρτί δεν το αναγνωρίζουμε». Και δεν του μιλάμε και του κρατάμε μούτρα, θα μπορούσε να συμπληρώσει.

  ·         3.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ζητάει να γυρίσουν ο Κ.Αϊβαλιώτης. Γιατί όχι; Όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι, τι λάχανα τι μπρόκολα.

  ·         Πρακτικοί άνθρωποι οι Αμερικάνοι, έχουν ποσοτικοποιήσει τις ιδεολογικές τους διαφορές. Όπως γράφει σχετική είδηση από τις ΗΠΑ: «Προηγούνται στην «κούρσα» των χρημάτων οι Ρεπουμπλικάνοι»…

  ·         Όταν φώναζαν «κάτσε καλά Γεράσιμε», στον πρωθυπουργικό θώκο εννοούσαν;

  ·         Επίτηδες το κάνει ο Ολάντ; Τώρα που πάει ο Αλέξης στο Παρίσι, αυτός φεύγει στην Αμερική;

  ·         Π. Λαφαζάνης: «Αυτό που εμείς θα κάνουμε, καταρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο». Αυτό υποθέτω θα το καταργήσουν με τόνο.

  Γνώμες