• Αναζήτηση
 • Ιδεολογία της έδρας

  -Για ιδεολογικούς λόγους δεν ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο, για ιδεολογικούς λόγους επίσης ψήφισαν μετά από τρεις εβδομάδες την εφαρμογή του. Πιστοί πάντα στην ιδεολογία τους. Την φροντίδα της έδρας τους. Της Βουλευτικής. - Μιχ. Χρυσοχοϊδης : «Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα». Πυροτεχνουργός δεν είμαι, αλλά την απασφάλιση ακολουθεί έκρηξη αν δεν απατώμαι.

  Ιδεολογία της έδρας | tovima.gr

   
  -Για ιδεολογικούς λόγους δεν ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο, για ιδεολογικούς λόγους επίσης ψήφισαν μετά από τρεις εβδομάδες την εφαρμογή του. Πιστοί πάντα στην ιδεολογία τους. Την φροντίδα της έδρας τους. Της Βουλευτικής.

  – Μιχ. Χρυσοχοϊδης : «Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα». Πυροτεχνουργός δεν είμαι, αλλά την απασφάλιση ακολουθεί έκρηξη αν δεν απατώμαι.

  – Του ιδίου : «Να μην επιτρέψουμε στους ακραίους να στέλνουν λάθος μηνύματα» προς το εξωτερικό και να στοχοποιούμαστε σαν χώρα. Να τους πούμε  ποιά είναι τα σωστά για να τα στέλνουν.

  – «Θα παραμείνω άγαμος» δήλωσε ο σερ Βασίλειος Μαρκεζίνης. Δεδομένης και της ηλικίας, μάλλον ταιριάζει καλύτερα η έκφραση «θα μείνω στο ράφι»

  – Η πολιτική, ακόμη και στο επίπεδο του Δήμου, είναι η τέχνη της πρόβλεψης. Και πριν ασχοληθεί κάποιος με τα μεγάλα και τα δύσκολα μπορεί να δοκιμάσει να προβλέψει πότε λήγει η ασφάλιση των απορριματοφόρων για παράδειγμα.

  – Η συχνή αναφορά του βουλευτή Ροντούλη σε γομάρια γίνεται προκειμένου να εμφανίζεται «λαϊκός» ή (σχεδόν) βουκόλος;

  – Η παροιμία ήταν σαφής : «κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα». Όσοι διάλεξαν Ζάκυνθο και Άγιο Διονύσιο, καλά να πάθουν.

  – «Βαλβίδα εκτόνωσης» οι εκλογές για τον Α. Σαμαρά. Η οπτική γωνία του ασχολούμενου με πεπιεσμένο (κοινώς : κοπανιστό) αέρα.

  – Κάτι τρέχει με τον αέρα : «Δεν θέλουμε χρηματικά δώρα, μόνο αέρα για να ανασάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), μετά τη συνάντηση με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ.

  – «Θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα» δήλωσε πριν φύγει για ταξίδι στις ΗΠΑ ο Χ. Παπουτσής. Με ποιούς παίζουν οι New York Yankees ?

  Γνώμες