Η αγάπη της Μίνας Κακανιά για τους γευστικούς θησαυρούς της Ελλάδας ξεκίνησε από την συνεργασία της με το περιοδικό BHMA Gourmet.

Αφού λοιπόν γνώρισε ντόπιους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, αποφάσισε να φτιάξει τη δική της… μικρή Ελλάδα στην πολυσύχναστη περαντζάδα της μαρίνας Φλοίσβου. Κι έτσι δημιουργήθηκε το Mina’s Greece.

Ενα παντοπωλείο με γεύσεις, αρώματα και χρώματα από όλα τα μέρη της χώρας μας.

Επιλεγμένα κρασιά, ούζο, τσίπουρο, λικέρκαι ηδύποτα, τυριά και αλλαντικά από όλη την επικράτεια, μέλι από την Τζια και την Αρκαδία, λάδια από Κρήτη, Πελοπόννησο, Μυτιλήνη, μεγάλη ποικιλία από ελιές, όλα τα προϊόντα του συνεταιρισμού της Σαντορίνης, μουστοπιπεριές Φλωρίνης,κουλουράκια Σίφνου, παραδοσιακά ζυμαρικά και σάλτσες, κρητικά ντακουλάκια, παξιμάδια Κυθήρων και Κρήτης.

Μαρμελάδες σπιτικές με ή χωρίς ζάχαρη, αλλά και όλων των ειδών γλυκά του κουταλιού, βιολογικά και παραδοσιακά, ντολμαδάκια από την Χαλκιδική, χειροποίητες πίτες, αμυγδαλωτά από την Τήνο, γιαουρτάκια χιώτικα, ποικιλία αποξηραμένων μανιταριών, αυγοτάραχο, χέλι καπνιστό, αλίπαστα από την Λέρο, φιστίκια βιολογικής γεωργίας, όσπρια, μπαχαρικά, και ό,τι βάλει ο νους σας!

Mina’s Greece, Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 211 4058 781