Το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν 2007-2008 παρουσίασε χθες το μεσημέρι ο τηλεοπτικός σταθμός Μega σε μια εκδήλωση που έγινε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά. Με παρόντες το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού και εκπροσώπους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ από τις εφημερίδες και τα περιοδικά, οι υπεύθυνοι του Μega ξεδίπλωσαν όλα τα «όπλα» τους για την εφετινή τηλεοπτική χρονιά.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο νέος επικεφαλής του Τομέα Προβολής κ. Χάρης Γούλιος, ο οποίος αναφέρθηκε συνολικά στο νέο πρόγραμμα και στην κατεύθυνση την οποία αυτό θα ακολουθήσει: δυναμικό συνδυασμό ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ο διευθυντής Προγράμματος κ. Πέτρος Μπούτος αναφέρθηκε εκτεταμένα σε όλες τις νέες παραγωγές και στη megalicious αισθητική τα τελευταία τρία χρόνια: «Είναι μια δύσκολη χρονιά εφέτος,αλλά κανένας δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά πιο megalicious από εμάς». Ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του υποστήριξε την επιμονή του Μega «να μεταδίδει μόνο διασταυρωμένες ειδήσεις,να παραθέτει πολλές διαφορετικές απόψεις,να διατυπώνει ο καθένας ανεξάρτητα τη γνώμη του και να αποκαλύπτει την αλήθεια» και κατέληξε: «Ελπίζουμε ότι και εφέτος θα αποδείξουμε ότι το “κλασικό” δεν γερνάει» , δίνοντας την υπόσχεση ότι η ενημερωτική γραμμή του Μega θα συνεχίσει στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο που το έφερε στην κορυφή.

Με μια σειρά καλοφτιαγμένα τρέιλερ οι παρευρισκόμενοι πήραν μια γεύση του προγράμματος που έχει σκοπό να κατακτήσει για μία ακόμη χρονιά τους τηλεθεατές. Με εννέα νέες σειρές που θα αρχίσουν να προβάλλονται από την 1η Οκτωβρίου στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης («Ιχνη», «31 δρόμοι», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Βig bang», «Γοργόνες», «Ενας μήνας και κάτι», «Μπαμπά μην τρέχεις», «Αν υπήρχες θα σε χώριζα»), έξι δοκιμασμένες στον χρόνο («Safe sex», «Μαρία η άσχημη», «Κόκκινο δωμάτιο», «Σύνορα της αγάπης», «Singles» και «Επτά θανάσιμες πεθερές») και τρεις νέες παραγωγές από το τέλος του μήνα («Sumusu», «Εισοδηματίας» και «Χl-400 χιλιόμετρα με τα πόδια») οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν επαναπαύθηκαν: έδωσαν στους παρευρισκομένους μια μικρή γεύση και από όσα θα δούμε τον Φεβρουάριο.

Ολη η παρουσίαση του προγράμματος την ερχόμενη Κυριακή στις 23.10 από τη συχνότητα του Μega.