• Αναζήτηση
 • Π. ΑΛΕΞΑΚΗΣ

  Π. ΑΛΕΞΑΚΗΣ Οι παράγοντες της επιτυχίας Π. ΑΛΕΞΑΚΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ) Αξιολογώντας τους παράγοντες οι οποίοι θα καθορίσουν την επιτυχία της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Παραγώγων στην ελληνική αγορά, ο πρόεδρος του νεοσύστατου Χρηματιστηρίου Παραγώγων κ. Παναγιώτης Αλεξάκης αναφέρει: «Η επιτυχία της οργανωμένης αγοράς παραγώγων στην Ελλάδα θα αποτελέσει συνδυασμό της αποτελεσματικής

  Π ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
  Π. ΑΛΕΞΑΚΗΣ | tovima.gr

  Οι παράγοντες της επιτυχίας


  Αξιολογώντας τους παράγοντες οι οποίοι θα καθορίσουν την επιτυχία της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Παραγώγων στην ελληνική αγορά, ο πρόεδρος του νεοσύστατου Χρηματιστηρίου Παραγώγων κ. Παναγιώτης Αλεξάκης αναφέρει:


  «Η επιτυχία της οργανωμένης αγοράς παραγώγων στην Ελλάδα θα αποτελέσει συνδυασμό της αποτελεσματικής οργάνωσης του ΧΠΑ αλλά και της ικανότητάς του να παρέχει αξία (value) στα μέλη του και στους πελάτες τους, να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στις υπηρεσίες του μέσα από τον καθορισμό των προδιαγραφών με αποτελεσματικούς κανονισμούς και εξειδικευμένα συστήματα επιτήρησης. Η σχεδίαση και ανάπτυξη των προϊόντων, η ανάπτυξη της αγοράς με εκπαίδευση, κατάρτιση, εκδόσεις, δημοσιεύσεις, πολυμέσα και μάρκετινγκ, η εξυπηρέτηση της καθημερινής λειτουργίας και ο έλεγχος, η διαπραγμάτευση σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες, η αποτελεσματική λειτουργία της τεχνολογίας της πληροφορικής και των συστημάτων, η προώθηση των συνεργασιών στην περιοχή μας και πέραν αυτής, και γενικά η ανάπτυξη αποτελεσματικού στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού για το ΧΠΑ και την ΕΤΕΣΕΠ, θα οδηγήσουν την ελληνική αγορά παραγώγων στην εκπλήρωση των στόχων της προς όφελος της εθνικής οικονομίας».

  Archive