Με μία εβδομάδα διαφορά κάνουν πρεμιέρα οι καινούργιες ελληνικές σειρές του Antenna και του Mega. Αύριο αρχίζει το κανάλι του Αμαρουσίου με πέντε κωμωδίες και δύο δραματικές – κοινωνικές σειρές ενώ το κανάλι της Παιανίας προτείνει αντιστοίχως έξι και δύο. Η μάχη της τηλεθέασης αρχίζει.


Με νέα επεισόδια της σειράς «Εκείνες κι εγώ» σε σενάριο του Κώστα Πρετεντέρη και με τον Γιάννη Μπέζο στον ρόλο του καρδιοκατακτητή Ζάχου Δόγγανου εγκαινιάζεται το νέο πρόγραμμα (Δευτέρα, στις 21.05). Επεται η «Καραμπόλα», η αισθηματική κομεντί της Φωτεινής Κοτρώτση, (στις 22.00), με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ρόλο ενός σαραντάρη καθηγητή, του οποίου η ζωή διαταράσσεται όταν μια φοιτήτριά του (Γεωργία Αποστόλου) του εξομολογείται τον έρωτά της για εκείνον. Το ίδιο βράδυ (στις 22.45) σειρά έχει η ερωτική δραματική σειρά «Εκπτωτος άγγελος» σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζι και σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και μουσική Αντώνη Βαρδή. Ο Στράτος Τζώρτζογλου υποδύεται έναν νέο πρωταθλητή που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα για μια μεγαλύτερή του γυναίκα (Ελένη Κούρκουλα). Παίζουν επίσης οι Νίκος Γαλανός, Στέφανος Κυριακίδης, Ειρήνη Μπαλτά κ.ά.


Την Τρίτη προβάλλεται η μία από τις δύο κωμικές σειρές που φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Κωνσταντίνου. Είναι η «Διπλανή πόρτα» (στις 21.05) στην οποία και πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνου μαζί με τον Φίλιππο Σοφιανό. Ο ένας είναι ήσυχος συγγραφέας και ο άλλος αποτυχημένος περιθωριακός χαρτοπαίκτης. Η δεύτερη κωμωδία της ημέρας έχει τίτλο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» (στις 21.45)· η σκηνοθεσία είναι του Αντώνη Τέμπου και το σενάριο του Λευτέρη Καπώνη. Αφορά μια οικογένεια η οποία αναταράσσεται όταν ο πατέρας δημιουργεί δεσμό με μια νεαρή χορεύτρια. Παίζουν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαρία Τσομπανάκη, Ρένια Λοϊζίδου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ασπασία Τζιτζικάκη κ.ά.


Την Παρασκευή προβάλλεται η δεύτερη κωμωδία του Γ. Κωνσταντίνου με τίτλο «Δανεικός πατέρας» (στις 21.05). Μια γυναίκα, η Σάρα (Κατιάνα Μπαλανίκα), ζει μαζί με τα τρία παιδιά της αλλά η έλλειψη του πατέρα δημιουργεί προβλήματα στη ζωή τους. Ενας άνδρας που έχει χάσει τη μνήμη του και μοιάζει σαν να είναι ο σωσίας του χαμένου πατέρα και συζύγου της Σάρας (στον ρόλο ο Ζαχαρίας Ρόχας) θα πάρει τη θέση του. Παίζουν επίσης οι Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιολάντα Μπαλαούρα, Νίκος Χύτας κ.ά. Στη συνέχεια ξεκινά η κοινωνική σειρά «Το τίμημα του πάθους» του Στράτου Μαρκίδη σε σενάριο του Γιώργου Χρυσοβιτσιάνου με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στον ρόλο ενός επιτυχημένου δημοσιογράφου που δημιουργεί παράνομη σχέση με τη στενή του συνεργάτρια ενώ η σύζυγός του το υποψιάζεται.


Από τις 6 Οκτωβρίου στο νέο πρόγραμμα του Mega κάθε Δευτέρα θα προβάλλονται τρεις σειρές. Στις 21.05 ο «Κακός Βεζίρης» σε σενάριο Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, με τον ίδιο τον Χ. Ρώμα στον ρόλο ενός γενικού γραμματέα που εποφθαλμιά τη θέση του υπουργού του. Παίζουν επίσης: Ναταλία Καποδίστρια, Χρήστος Ευθυμίου, Μαρία Γεωργιάδου. Στη συνέχεια (22.10) επανέρχεται με νέα επεισόδια «Ο ιός του πατέρα» με τον Τάσο Χαλκιά και τον Κώστα Ρηγόπουλου ενώ στις 22.50 η παρέα των Ακη Σακελλαρίου, Στέλιου Μάινα, Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Θοδωρή Αθερίδη δηλώνει: «Είμαστε στον αέρα». Οι τέσσερίς τους, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη, ξεκινούν έναν ραδιοφωνικό σταθμό και παρακολουθούμε τις περιπέτειές τους. Την Τρίτη ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «C’est la vie», σε σκηνοθεσία Ακη Σταματιάδη. Υποδύεται έναν ευκατάστατο εργένη που θα δει τη ζωή του να αλλάζει. Με τους Γιώργο Λέφα, Ελευθερία Ρήγου, Ελίνα Ακριτίδου (στις 21.05).


Την κομεντί «Δύο ξένοι» του Αλέξανδρου Ρήγα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (στις 21.05). Πρόκειται για την ιστορία δύο διαφορετικών ανθρώπων που η μοίρα τούς φέρνει κοντά. Είναι ο Νίκος Σεργιαννόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια. Παίζει και η Ντίνα Κώνστα. Στη συνέχεια σειρά έχει η κωμωδία «Καρέ της ντάμας» του Γρηγόργη Πετρινιώτη, με τέσσερις γυναίκες: οι Τζόυς Ευείδη, Χρύσα Σπηλιώτη, Μαρία Κατσανδρή και Μαίρη Σταυρακέλη είναι φίλες και αντιμετωπίζουν μαζί τη ζωή. Στις 22.50 προβάλλεται το κοινωνικό δράμα του Γιώργου Κορδέλα «Τζιβαέρι» σε σενάριο του Λευτέρη Καπώνη με τη Βάνα Μπάρμπα στον ρόλο της Βέρας, μιας γυναίκας που επιστρέφει στον τόπο όπου γεννήθηκε και έρχεται αντιμέτωπη με παλιά και νέα πρόσωπα. Μαζί της ο Γιώργος Βογιατζής.


Τα νέα επεισόδια της κωμωδίας «Εμείς κι εμείς» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής (στις 21.05) ενώ αργότερα προτείνει την «Ιερή οικογένεια» (στις 21.45) του Αντώνη Τέμπου, με τον Γιάννη Ζουγανέλη στον ρόλο ενός οικογενειάρχη που αγαπά όμως όλες τις γυναίκες. Μαζί του η Τζέσυ Παπουτσή. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ερωτική ιστορία «Ψίθυροι καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη (το ίδιο βράδυ στις 22.30). Εκείνος (Απόστολος Γκλέτσος) κι εκείνη (Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα, καθώς η κοπέλα είναι Τσιγγάνα και το περιβάλλον του νεαρού αρνείται να την αποδεχθεί. Παίζουν επίσης: Γιάννης Βόγλης, Μελίνα Μποτέλλη, Καίτη Παπανίκα κ.ά.