Η πρόεδρος της δημοκρατίας της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιταρόβιτς φαίνεται πως πέρα από τις πολιτικές της υποχρεώσεις, δε παραλείπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και να εκδηλώνει τη χαρά και την περηφάνια της για τις επιτυχίες της εθνικής ομάδας της χώρας.

Την Τετάρτη ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 στη Ρωσία και ενώ όλοι προέβλεπαν στο μεγάλο τελικό την Αγγλία, η Κροατία έκανε την έκπληξη και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Η ομάδα της Κροατίας πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει το απόλυτο όνειρο για πρώτη φορά και μαζί της όλη η Κροατία, με την πρόεδρο της χώρας να μην εξαιρείται.

Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και δε διστάζει να γεμίσει το προφίλ της στο instagram με φωτογραφίες και βίντεο, στις οποίες υποστηρίζει την Κροατία στον αγώνα της για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η ίδια ποζάρει στις κερκίδες του ποδοσφαιρικού γηπέδου ντυμένη στα χρώματα της εθνικής ομάδας και ποστάρει βίντεο όπως συγχαίρει, αγκαλιάζει και φωτογραφίζεται με τον προπονητή της ομάδας με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Βίντεο ντοκουμέντο τη δείχνουν να πανηγυρίζει με τη ψυχή της όταν στα προημιτελικά η Κροατία απέκλεισε τη Ρωσία και πέρασε στο χθεσινό αγώνα που της χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί η Κολίντα βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα και πανηγύρισε μαζί με την κροατική αποστολή.

Δε δίστασε μάλιστα, να πανηγυρίσει και μπροστά στο Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα ήθελαν την πρόεδρο της Κροατίας να αποθανατίζεται στην παραλία με άκρως αποκαλυπτικό μαγιό. Με μια γρήγορη ματιά πολλοί θα τη μπέρδευαν, ωστόσο δεν είναι η ίδια. Πρόκειται για τη σύζυγο του ράπερ ICE-T, Νικόλ Οστιν.